Zorgen Maken is de Verkeerde Kant op Fantaseren

-Loesje

Vakantiestresss

Door JOLANDA HEREDIA

Zie jij beren op de weg, maar wil je ze zien broodjes smeren?
Zie jij olifanten in de tent in plaats van muggen?
Veel mensen vinden vakantie vieren een crime. Het is dat het moet, want de kinderen vinden het zo leuk. Deze mensen hebben juist helemaal geen plezier en lol, maar voelen vooral stress en angst. Angst voor ruzies, verdrietige kinderen, ongelukken onderweg, een partner die teveel drinkt, zijzelf die teveel drinken, een kind dat zijn arm breekt, een kind dat ziek wordt, vieze toiletten op de camping, is er wel een zwemparadijs, voedselvergiftiging, wat als we het niet kunnen vinden, wat als we het niet leuk vinden, wat als….
Herken je dit? Zie jij beren op de weg, maar wil je ze zien broodjes smeren?
Zie jij olifanten in de tent in plaats van muggen?

Laat je lijf het werk maar doen
Een aantal behandelingen met de krachtigste, zelfhelende energie en je voelt je een stuk sterker, vrolijker en energieker. Tijdens iedere behandeling wordt de bijzondere blue dot energy geactiveerd tot op celniveau. Dit zorgt voor rust in je hoofd, paniek verdwijnt en je krijgt je angst onder controle. Je lichaam weet precies wat jij nodig hebt om je goed te voelen dus laat het maar gewoon over aan je lijf.

Feeling happy
Over een paar weken voel jij je happy en heb je plezier in de uitjes met je gezin, je zingt onderweg “zag twee beren…..”, je geniet van de zon, het strand of het bos en kust je man. Je geniet van je wijntje op een terrasje na het pretpark of de wandeling.

Een voorbeeld uit de praktijk
Klant X komt bij Energyfound met paniekaanvallen, chaos in het hoofd en angst voor veel dingen. Om sommige dingen moeten we samen een beetje lachen, zoals angst voor kleine mensen.
Ze leeft niet meer zoals ze zelf zegt. Waarom ben ik zo geworden en waarom ben ik niet zoals ik vroeger was? Ik wil zo graag mezelf zijn, de vrolijke, spontane meid waar mijn man verliefd op was. Na 5 behandelingen voelt X zich als herboren, ze leeft in het moment zonder al die overbodige angst om dingen die zo goed als zeker nooit zullen gebeuren. Hoe groot is namelijk de kans dat er een olifant (of een klein mens;) in je tent zit?
We zijn samen dankbaar om het geweldige resultaat van deze krachtige Regenesis energie therapie.

Fijne vakantie!
Maar wil je een echte fijne vakantie hebben?
Bel of mail en maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.
Nú doen, is straks genieten.

Volg Energyfound

Geef een antwoord

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.