De Urim Code

De Energetische Stoel

Volgens de Hebreeuwse geschriften waren de Urim en de Tummin twee edelstenen die een hogepriester uit het oude Israël op zijn borstschild had bevestigd. Hiermee konden vragen aan de Hebreeuwse versie van God, worden gesteld. Klaarblijkelijk had de mensheid zo’n 2,5 millennia geleden al door dat deze stenen een bijzondere energetische werking hadden. Wij noemen dit de Urim Code.

Misschien lijkt het in eerste instantie allemaal een beetje zweverig, maar het werkt allemaal erg logisch. Wanneer wij ziek zijn, of wanneer er iets mankeert aan ons lichaam, communiceren de zieke cellen niet met de rest van onze cellen. Er is positieve energie op de juiste frequentie nodig om die verbindingen te herstellen.

Kristallen zijn in staat die energie te geleiden. De stenen helpen je hersenen de juiste energie te activeren om de zieke cellen weer te laten communiceren met de gezonde cellen. Het genezingsproces is begonnen.

De Werking Van Urim Code

Voor mensen die bekend zijn met de effecten van mediteren of een andere vorm daarvan zoals yoga, zal het effect van de stoel niet geheel vreemd zijn. Dankzij de kristallen is het effect alleen veel effectiever. De meeste mensen merken na 10 minuten al een reactie op het lichaam.

Hoofdpijn, misselijkheid, sensaties in het lichaam, tintelingen, vermoeidheid, hartkloppingen, oude pijnklachten die even oplichten, emotionele schommelingen, opvliegers en koude rillingen kunnen ervaren worden. Het is uw lichaam die druk bezig is met genezen. Daarom is het ook belangrijk om positief te blijven tijdens dit genezingsproces. Het is alleen maar goed en het gaat vanzelf weer over.

Chronische vermoeidheid, rugklachten, spanningen, slapeloosheid, reuma, hoofdpijnen en vele andere pijnklachten zullen al snel verdwijnen wanneer u een paar keer per week op de stoel zit voor ongeveer 20 minuten.

Het enige wat je nodig hebt is tijd en de juiste, positieve instelling om jezelf te genezen. De Urim stoel kan je daarbij een flink eind op weg helpen!

MET ALS RESULTAAT:

Fysieke Werking

Het neutraliseren van negatieve gedachten en gevoelens

Het ontnemen van stress, onrust, depressie en slapeloosheid

Het reduceren/neutraliseren van geopatische belasting

Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem

Vitalisering

Harmonisering

Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden

Energetisch

Diepgaande energetische reiniging, energiebanen worden schoon gemaakt

Een verbeterende doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer grondig

Trilling frequentie gaat omhoog

Verwijderen van negatiev energetische codes, implantaten &entiteiten

Spiritueel

Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei

Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde, God, ons Innerlijke Zelf of het Universum.

Het ervaren van nieuwe dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn
ontstaat

Reizen door tijd en ruimte 

Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is