GENEES JEZELF

GENEES JEZELF

Touch of Matrix

Geen onzin, maar een echte, snelle oplossing gebaseerd op
Kwantumfysica en biologische natuurwetten

TRAUMA

Steeds weer komt je verleden boven terwijl je het gevoel hebt dat je het een plek hebt gegeven. Het belemmert je in je groei en in je geluksgevoel. Onzekerheid en angst winnen het van je wilskracht om het achter je te laten. Waar is de vrolijke persoonlijkheid die je diep van binnen bent gebleven..?

Je hoofd weet ook wel dat het nu klaar is, maar weet je systeem het ook?
Weet je harde schijf het wel?

DEPRESSIE

Elke keer overvalt het je, na een paar goede dagen voel je plotseling die donkere wolk weer boven je hangen. Waarom nou, je snapt het niet. Je hebt het toch goed? Ga weg, rotgevoel, ik wil gelukkig zijn!
Gelukkig is je depressief voelen niet ‘voor de rest van je leven’ 
…al voelt het soms wel zo.

Welk verhaal vertelt je depressie?
Is het wel jouw verhaal of is het van je (voor)ouders? 

ENERGYFOUND werkt met de MINDBLOWING Methode TOUCH OF MATRIX ---> Bewustzijn wordt Bewust Zijn.

Met Touch of Matrix (zeg maar Tom) wordt je hele systeem nagelopen op errors en cookies, moeilijke ervaringen in je leven. Gelukkig kunnen deze net zo makkelijk verwijderd en opgeschoond worden als op je computer.
Daarna worden mooie, fijne programma’s geïnstalleerd waardoor je je snel weer beter gaat voelen.

Na de eerste behandeling voel je al meteen verlichting.
Het ligt natuurlijk aan het probleem, de intensiteit ervan en de achterliggende oorzaak, maar meestal zijn de klachten verdwenen na zo’n 3 tot 4 behandelingen.

Om te zien wat te behandelen is met ToM, voor zowel kinderen als volwassenen.

Groepssessie

  • Heb je dagelijks last van stress?
  • Heb je dagelijks pijn?
  • Hoe groot is jouw hoofdpijndossier?

Grote kans dat jouw onderbewuste ooit dacht dat deze pijn veiliger was zodat jij rustig thuis bleef, verplicht te rusten. Het weet alleen nog niet dat het nu niet meer nodig is, dat jij het niet meer wilt.

Ik help jou het gesprek met je onderbewuste aan te gaan, te begrijpen wat jouw lichaam wilt dat jij verandert. JIJ bent de oplossing!

Ook alle onverwerkte ervaringen of dingen die anderen tegen je hebben gezegd, ‘Jij zal vast niet veel bereiken in je leven’, ‘Wat ben je dom, je zus/broer is veel slimmer’ zijn van invloed op je lichaam. Het zijn programma’s op je harde schijf geworden en net zoals bij je computer geeft dit storingen en problemen.

En wat dacht je van de programma’s in je DNA, meegekregen uit vorige generaties.

Hoe zou het zijn als je de fijne programma’s houdt, maar de blokkerende en belemmerende programma’s los kan laten? Je hebt geen idee wat dat een opluchting geeft.

Tijdens de GROEPSSESSIE leer je hoe je jezelf (en anderen) kunnen helpen om een meer wenselijke realiteit te creëren. Oplossen en helpen in één in een web van wonderen!

Uit ervaring is gebleken dat een groep deelnemers een groot en krachtig veld creëert dat er voor zorgt dat er snel en diepgaand gewerkt kan worden. Het is de kracht van het individu én de groep samen die verandering in gang zet. Naast dat je aan je eigen thema ('s) behandelt wordt reageert ons systeem ook op de thema's van anderen.

Deelnemen aan een groepssessie is een mooie vorm van je inzetten voor jezelf, anderen en het collectief. Want willen we niet allemaal van betekenis zijn?

MEEDOEN?

Voor inschrijving of meer informatie kun je bellen, mailen of onderstaand formulier invullen:

max. 4 pers.

AANKOMENDE GROEPSSESSIES: