GRATIS Kennismaking

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

Traject: De weg naar Zielenrust

Je innerlijk fundament (her)bouwen

We weten inmiddels dat gezondheid en welzijn zich niet beperkt tot het lichaam, maar ook aanwezig is op het vlak van emoties en denken. Een algemene aanpak kan al veel goeds brengen, maar zoveel meer is mogelijk wanneer behandelingen op deze vlakken worden gegeven. Want juist daar is de heling nodig om terug te keren naar jouw beste versie en te leven naar je volledig potentieel en talent. 

Het traject is gericht op het volledig opschonen van het lichaamssysteem. Holistisch en op alle niveaus worden oude overtuigingen en programma’s opgeschoond en nieuwe, positieve programma’s geïnstalleerd. Je leert waar klachten vandaan komen en hoe je ze kunt voorkomen. Je bewustZijn veranderd op het diepste niveau.

Dit traject is uniek, verbluffend, life-changing én de beste investering in jouw leven.

♥  De beste versie van jezelf zijn.

♥  Leven met positieve overtuigingen i.p.v. belemmerende.

♥  Je bent vrij van trauma’s en nare ervaringen.

♥  Je hebt balans in geven en ontvangen, vrouwelijke en mannelijke energie.

♥  Je hebt rust in je hoofd en je leven.

♥  Je voelt Liefde voor jezelf, de belangrijkste persoon in je leven.

Het life-changing traject is ontwikkeld door mij, Jolanda Heredia, therapeut, bewustzijnscoach en één van de drie Touch of Matrix mentoren in Nederland. 
Ik
 begeleid klanten en  cursisten en heb voor het beste resultaat een unieke therapie ontwikkeld, een combinatie van Touch of Matrix, Regenesis en de Nieuwe Medicina (de Biologische Natuurwetten volgens dr. Hamer). 

Het traject omvat de pijlers van de mens in het geheel waarbij iedere behandeling in het teken staat van één van deze 7 pijlers:

 • Je levensblauwdruk: bestaat uit 9 maanden voor de conceptie, de conceptie, 9 maanden zwangerschap en het eerste levensjaar, totaal 30 maanden. Alles wat jij en moeder in deze periode ervaren hebben, neem je onbewust mee in je verdere leven.
 • De tijdlijn: alle gebeurtenissen zoals bijv. pesten, geweld of afwijzing die je ziel hebben geraakt van 1 jaar tot je huidige leeftijd worden in kaart gebracht en opgeschoond. 
 • Fysiek niveau: oude informatie en fysieke blokkades worden opgeschoond en losgelaten. We behandelen spieren, botten, pezen, organen, stelsels en weefsels.
 • Emotioneel niveau: dit gaat om je gevoelens en het uiten van deze gevoelens bijv. boosheid, angst, verdriet, teleurstelling. Je leert tot in je ziel dat al je gevoelens er mogen zijn. Wat nog onverwerkt is wordt op dit moment losgelaten.
 • Mentaal niveau: negatieve gedachten en ingeprente overtuigingen worden getransformeerd in een positieve mindset waarin oude, belemmerende overtuigingen losgelaten worden. Je leeft je overtuigingen maar je bent ze niet.
 • Spiritueel niveau: we creëren een betere verbinding met je ware Ik, je ziel en het universum, de bron van alles. Je kunt pas gezond zijn als lichaam en geest in balans zijn.
 • Generatie/familielijnen: wat draagt jij mee? Onbewuste familiepatronen komen terug in jouw leven (overdracht). We brengen tijdens de intake in kaart welke gebeurtenissen, geheimen of oorlogservaringen van jouw voorouders van invloed zijn op jouw leven. Zodra je daar bewust van bent, kunnen ook deze patronen opgeschoond worden van je harde schijf.

Wat krijg je nog meer?

 • Intakegesprek: we brengen je levensloop in beeld waarbij jouw lopende programma’s zichtbaar worden.
 • Hulplijn: je kunt tijdens het traject altijd een beroep doen op jouw therapeut via mail/whatsapp/skype.
 • Afstandsbehandeling: je hebt tijdens of na het traject recht op 3 behandelingen op afstand. Net voor als jij even een zetje nodig hebt.
 • Eindgesprek: waar sta je nu?

Deze investering in jezelf heeft een onbetaalbare waarde en bieden wij aan voor:

€ 995

GroepsSessie

 • Heb je veel last van stress?
 • Heb je dagelijks pijn?

Grote kans dat jouw onderbewuste ooit dacht dat deze pijn veiliger was zodat jij rustig thuis bleef, verplicht te rusten. Het weet alleen nog niet dat het nu niet meer nodig is, dat jij het niet meer wilt.

Ik help jou het gesprek met je onderbewuste aan te gaan, te begrijpen wat jouw lichaam wilt dat jij verandert. JIJ bent de oplossing!

Ook alle onverwerkte ervaringen of dingen die anderen tegen je hebben gezegd, ‘Jij zal vast niet veel bereiken in je leven’, ‘Wat ben je dom, je zus/broer is veel slimmer’ zijn van invloed op je lichaam. Het zijn programma’s op je harde schijf geworden en net zoals bij je computer geeft dit storingen en problemen.

En wat dacht je van de programma’s in je DNA, meegekregen uit vorige generaties.

Hoe zou het zijn als je de fijne programma’s houdt, maar de blokkerende en belemmerende programma’s los kan laten? Je hebt geen idee wat dat een opluchting geeft.

Tijdens de GROEPSESSIE leer je hoe je jezelf (en anderen) kunnen helpen om een meer wenselijke realiteit te creëren.

Oplossen en helpen in één in een web van wonderen!

Uit ervaring is gebleken dat een groep deelnemers een groot en krachtig veld creëert dat er voor zorgt dat er snel en diepgaand gewerkt kan worden. Het is de kracht van het individu én de groep samen die verandering in gang zet. 
Naast dat je aan je eigen thema(‘s) behandelt wordt reageert ons systeem ook op de thema’s van anderen.

Deelnemen aan een groepssessie is een mooie vorm van je inzetten voor jezelf, anderen en het collectief. Want willen we niet allemaal van betekenis zijn?

3 Behandelingen

Met Touch of Matrix (zeg maar Tom) wordt je hele systeem nagelopen op errors en cookies, moeilijke ervaringen in je leven. Gelukkig kunnen deze net zo makkelijk verwijderd en opgeschoond worden als op je computer.
Daarna worden mooie, fijne programma’s geïnstalleerd waardoor je je snel weer beter gaat voelen.

Na de eerste behandeling voel je al meteen verlichting.
Het ligt natuurlijk aan het probleem, de intensiteit ervan en de achterliggende oorzaak, maar meestal zijn de klachten verdwenen na zo’n 3 tot 4 behandelingen.

Boek nu 3 behandelingen 

Kennismaking

♥  Tijdens dit gesprek drinken we een kopje koffie of thee en leren we elkaar een beetje kennen..

♥ Natuurlijk leg ik ook uit wat ik voor jou en jouw fysieke en/of mentale gezondheid kan betekenen.

Je Bent Van Harte Welkom !

Ben je die volle en zware rugzak helemaal zat? En ben je klaar om hem helemaal te legen?

Kies dan voor het LIFE CHANGING TRAJECT: DE WEG NAAR ZIELENRUST (halfjaar) waarin alle 7 pijlers van het leven aan bod komen.

Ik val als CAT-complementair therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-complementair therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/