Seksueel Misbruik Verwerken, Life Changing Traject

Een aanslag op jouw Zijn

1
op 
4
meisjes

1
op 
6
jongens

Heb jij ooit te maken gehad met seksueel misbruik of geweld zoals aanranding, verkrachting of seksueel grensoverschrijdend gedrag?
En leef jij nog steeds met de gevolgen ervan, waardoor jij het gevoel hebt in de schaduw te leven?
Dan is het life changing traject Een aanslag op jouw Zijn voor jou!

 • 1 op de 4 meisjes en 1 op de 6 jongens krijgt voor het 18e levensjaar te maken met incest, seksueel misbruik of seksuele intimidatie.

     Bron: https://www.projectspeaknow.nl/cijfersenfeiten/

Deze cijfers ken jij misschien al, maar zeggen jou niets. Wat jou is overkomen is immers niet uit te drukken in een statistiek: het overkwam jou écht. Niemand begrijpt je eenzaamheid en soms begrijp je het zelf niet eens.

Jij vraagt je af: ‘Hoe zorg ik dat ik weer Leven kan? Zonder schuld, schaamte, angst en eenzaamheid?’

Herken jij dit?

 • Je vertrouwt niemand, vooral je nieuwe liefde niet
 • Je controleert iedere situatie en wilt hem naar je hand zetten
 • Je geniet niet van intimiteit en hebt de neiging je eigen lichaam te verbergen of te negeren
 • Je bent prikkelbaar, hebt last van stemmingswisselingen, kent periodes dat je down en teruggetrokken bent en hebt woedeaanvallen, die uit het niets komen
 • Je voelt je onbegrepen en eenzaam
 • Je bent bang jezelf over te geven aan de liefde, want dan ben je kwetsbaar
 • Je leeft bovendien met chronische klachten, fysiek of mentaal. En zit jij vol boosheid naar jezelf, schaamte, schuldgevoel en ongeloof.

‘Ik voelde dat het niet klopte’, ‘Ik heb vast verkeerde signalen gegeven’, ‘Maar hij houdt wel van mij’, ‘Het is mijn eigen schuld, want….’.

Misschien heb je er zelfs nog nooit over gepraat. Het geheim is verdrongen en heeft ‘een plekje’ gekregen, maar jij weet dat het een blijvend programma is (een rode draad, die belangrijke aspecten in je leven beïnvloedt): je staat ermee op en gaat ermee naar bed. De gevolgen bepalen elk aspect van jouw leven.

Of je familie veegt het seksueel misbruik onder het kleed. Het bestaat niet, je overdrijft of liegt zelfs. Voor jou is ontkenning door de omgeving het allerergst. Dat maakt het trauma na seksueel geweld nog groter.

Heb jij persoonlijk ervaring met seksueel misbruik of grensoverschrijdend gedrag? Wil jij een leven hebben vol vertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde?

Dit traject verandert alles

Tijdens het traject Een aanslag op jouw Zijn leer jij waar jouw klachten vandaan komen, hoe je ze geneest en voortaan voorkomt.

Je bewustzijn verandert op het diepste niveau. Doordat het zo diep gaat, ervaar je grote veranderingen in jou en dat heeft effect op je leven.

Life changing

Dit life changing traject is ontwikkeld door mij, Jolanda Heredia. Ik ben therapeut, bewustzijnscoach en 1 van de 3 Touch of Matrix mentoren in Nederland. En ik ontwikkelde een unieke therapie. Deze maakt mijn hulp aan jou effectiever dan alle reguliere therapieën. Seksueel misbruik wordt namelijk veel beter verwerkt. Ik zie vrouwen letterlijk en figuurlijk licht worden, opbloeien en hun leven veranderen.

Mijn eigen ervaring met seksueel misbruik

Ikzelf ben ook een aantal keren aangerand.

Op mijn 13e dreven 3 ‘vrienden’ mij in een hoek en randden mij aan. Ze lachten erbij en ik deed alsof het niet zo erg was. Thuisgekomen zei ik niets.

Toen ik 35 jaar was wilde de broer van een goede vriend na een feestje per se bij mij slapen. Hij bleef aandringen en beloofde in de logeerkamer te slapen. Eenmaal in bed kwam hij naast me liggen. En hoe ik ook protesteerde, hij luisterde niet naar mijn NEE. Hij dwong mij tot seks, maar gelukkig had hij te veel gedronken. Het lukte niet en hij viel in slaap.

Ook toen deed ik of er niets gebeurd was. Ik heb het nooit aan mijn goede vriend verteld.

Ik voelde me dom! ‘Ik had moeten vechten, duidelijker moeten zijn en hem niet mee naar huis moeten nemen. Dan was het niet gebeurd!’ werd mijn overtuiging na de aanranding. En alle gevoelens waar anderen het over hebben kwamen voorbij: de schaamte, het schuldgevoel, verraad, verdriet en daarna de grote woede. Eerst woede op mezelf, maar toen ik met mijzelf aan de slag, ging op de daders.

Ik heb alle gevoelens erkend, geaccepteerd en losgelaten. Het seksuele geweld verwerken zorgde bovendien, dat ik het deze mannen zelfs vergeven kon. Dat was het mooiste cadeau aan mijzelf.

Volledig vrij van de gevolgen van het seksueel misbruik, geniet ik nu van mijn leven, mijn lichaam en de liefde.

Dat verdien jij ook! En ik geloof dat jij net zo ver kunt komen als ik.

Waaruit bestaat het traject?

 • Je levensblauwdruk: bestaat uit 9 maanden voor de conceptie, de conceptie, 9 maanden zwangerschap en het eerste levensjaar, totaal 30 maanden. Alles wat jij en moeder in deze periode ervaren hebben, neem je onbewust mee in je verdere leven.
 • De tijdlijn: alle gebeurtenissen zoals bijv. pesten, geweld of afwijzing die je ziel hebben geraakt van 1 jaar tot je huidige leeftijd worden in kaart gebracht en opgeschoond. 
 • Fysiek niveau: oude informatie en fysieke blokkades worden opgeschoond en losgelaten. We behandelen spieren, botten, pezen, organen, stelsels en weefsels.
 • Emotioneel niveau: dit gaat om je gevoelens en het uiten van deze gevoelens bijv. boosheid, angst, verdriet, teleurstelling. Je leert tot in je ziel dat al je gevoelens er mogen zijn. Wat nog onverwerkt is wordt op dit moment losgelaten.
 • Mentaal niveau: negatieve gedachten en ingeprente overtuigingen worden getransformeerd in een positieve mindset waarin oude, belemmerende overtuigingen losgelaten worden. Je leeft je overtuigingen maar je bent ze niet.
 • Spiritueel niveau: we creëren een betere verbinding met je ware Ik, je ziel en het universum, de bron van alles. Je kunt pas gezond zijn als lichaam en geest in balans zijn.
 • Generatie/familielijnen: wat draagt jij mee? Onbewuste familiepatronen komen terug in jouw leven (overdracht). We brengen tijdens de intake in kaart welke gebeurtenissen, geheimen of oorlogservaringen van jouw voorouders van invloed zijn op jouw leven. Zodra je daar bewust van bent, kunnen ook deze patronen opgeschoond worden van je harde schijf.

Wat zijn de Extra's ?

 • Een uitgebreid intakegesprek: we brengen je levensloop in beeld, waarbij jouw lopende programma’s zichtbaar worden
 • Gebruik van een hulplijn: je kunt tijdens het traject altijd een beroep doen op mij via mail/whatsapp/skype
 • Extra afstandsbehandelingen: je hebt tijdens of na het traject recht op 3 behandelingen op afstand. Speciaal voor wanneer jij het even kwijt bent en een zetje nodig hebt
 • Het eindgesprek: waar sta je nu? Wat heb je bereikt?

Welke resultaten kun je verwachten?

♥  Je bent eindelijk weer jezelf en blij met wie je bent

♥  Jij hebt je leven terug, bent je eigen baas

♥  Je leeft met positieve overtuigingen en herkent je valkuilen

♥  Je hebt balans gevonden in geven en ontvangen, in je vrouwelijke en mannelijke energie

♥  Je hebt balans gevonden in geven en ontvangen, in je vrouwelijke en mannelijke energie

♥  Je hebt rust in je hoofd en je leven. Je bent ‘zen’

♥  Je voelt liefde voor jezelf en weet dat jij de belangrijkste persoon in je leven bent.

Dit traject is uniek, verbluffend én life changing

Jouw investering in het volledig resetten van de 7 niveaus is:

€ 1515,-

(in termijnen betalen is mogelijk)

Wil jij voor altijd de nare herinneringen en de gevolgen van seksueel misbruik, aanranding en grensoverschrijdend gedrag achter je laten? Wil jij eindelijk weer aan je eigen stuur staan van je leven?

Testimonials:

‘Jarenlange, voornamelijk onbewuste, belemmerende overtuigingen zorgden voor een stagnering van mijn persoonlijke en zakelijke groei. Inmiddels een halfjaar traject verder, kan ik rustig stellen dat het véél beter met me gaat! Dankjewel voor je uitgebreide kennis en je zachte, maar doortastende manier van werken’.

‘Hoe diep of hoe intens het ook is, als het eruit moet krijgt Jolanda het eruit’.

‘Jolanda kon helpen bij het “herprogrammeren” van mijn vaste patronen. Touch of Matrix bracht letterlijk en figuurlijk ruimte in mijn hoofd, ruimte om helder na te denken. Ik heb het gevoel teruggekregen dat ik weer vat en grip heb op mijn eigen keuzes’.

FAQ

 • Er is de mogelijkheid tot vergoeding bij bepaalde zorgverzekeraars. (klik hier om te zien welke)
 • Tijdens de behandeling houdt je gewoon je kleding aan.
Sluit Menu