de Verborgen Verbinding met je dochter terug!

Je meisje is doodongelukkig, depressief en jij weet je geen raad meer. Praten met psychologen of maatschappelijk werk helpt niet, want je kind wil dat niet. Ik ben niet gek!
Jullie maken alleen maar ruzie en je ziet je dochter afglijden. In het ergste geval vermoed je dat er drugs in het spel zijn.
Er moet nu iets gebeuren voordat ……..

Ik help jou en je kind op de meest natuurlijke en bewuste manier die er is. Zonder zware gesprekken zal je dochter open gaan. Dat gaat namelijk vanzelf als de nare programma’s worden verwijderd. Je kind moet er voor openstaan, maar verder moet niks!

Dit superkrachtige programma zal de verborgen verbinding tussen jou en je dochter herstellen. Fijn samenleven en in harmonie!
Want zeg nou zelf, hoe fantastisch zou het zijn als jullie band weer net zo (of beter) is als vroeger?

Het programma bestaat uit:

  • Intakegesprek, waarbij jij en ik elkaar leren kennen. We bespreken de problemen en maken samen een concreet stappenplan. Daarna maken we een afspraak voor de kennismaking met je dochter of zoon. Zij/hij moet het zelf ook willen.
  • 4 behandelingen, 2 voor jou en 2 voor je kind. Na de eerste behandeling merken jullie al verschil, omdat programma’s opgeruimd worden en energie begint te stromen. Dit zal steeds krachtiger worden.
  • 1 duo-behandeling samen met je kind. Blokkades zullen tussen jullie worden verwijderd.
  • USB stick met heerlijke meditatieoefeningen, waarmee je kind gemakkelijk leert te ontspannen.
    Wetenschappelijk is aangetoond dat depressieve gevoelens ontstaan wanneer je lichaam te vaak in de vecht- of vluchtmodus staat.

Dit programma geeft:

1. jou en je dochter een bijzondere kans om innerlijk te groeien in een veilige omgeving.
2. je dochter krijgt eigenwaarde en een betere verbinding met zichzelf.
3. Een betere verbinding tussen jou en je kind.
4. de transformatie naar een gelukkig meisje!

Kosten EUR 349,-

Chronische pijn

Elk weekend migraine. Rugklachten die niet overgaan en langzaam verergeren. RSI, een zeurende knie of een ontsteking die maar niet overgaat. ‘Chronisch’ is niet hetzelfde als ‘voor de rest van je leven,’ al voelt het soms wel zo.

Chronische pijn vreet energie en vraagt vaak veel aandacht, waardoor je minder focus hebt en sneller vermoeid raakt. Als spin in het web van je gezin wil je zo snel mogelijk van je klachten af, zodat je in staat bent te doen wat nodig is.

Zonder pijn beweeg jij je vrij en onbeperkt en dat merk je direct in je leven: alles gaat gemakkelijker.

Acute pijn

Je hebt je vertild of een blessure opgelopen tijdens het sporten. Of je bent gevallen. De pijn in je rug weerhoudt je ervan gewoon te bewegen. Of door je gebroken arm kun je niet autorijden en gaat alles te langzaam. Hoe dan ook, die acute pijn komt niet uit. En pijnstillers helpen misschien wel, maar zij bestrijden enkel het symptoom en jij hebt haast om weer gewoon te kunnen doen wat je moet.

Regenesis Therapie spreekt het zelf herstellend vermogen aan op celniveau, waardoor het probleem wordt aangepakt, niet enkel de pijn. Op korte termijn herstel jij van je blessure. Je pakt de dingen zo snel weer op, dat je gezin en je werk er nauwelijks onder te lijden heeft.