Mijn angst

In mijn leven heeft de dood een angstaanjagende rol gespeeld. Mijn prachtige dochter is met veel complicaties met 28 weken geboren tijdens mijn vakantie in Griekenland. Ze heeft het gelukkig overleefd, maar heeft hierdoor wel wat uitdagingen in haar leven.

Na vele moeilijke jaren, wat zeker een weerslag op mij heeft gehad, kreeg ik de diagnose borstkanker. Bam! Weer stond mijn leven op z’n kop. De fysieke verandering had een grote invloed op mijn leven en het vertrouwen in mijn lichaam was naar het nulpunt gedaald.

Deze twee heftige gebeurtenissen in mijn leven heeft mijn angst voor de dood onbewust alleen maar groter gemaakt. De overtuiging ‘ik word vast niet oud’ werd een deel van mijn leven. Dit nare gevoel wilde ik niet meer, bang zijn bij ieder kuchje of klacht en denken ‘zou het dan nu zover zijn?’ Genoeg, ik moest mijn vertrouwen en zorgeloosheid terug vinden.

Op mijn zoektocht naar innerlijke rust en vertrouwen kwam ik in aanraking met Touch of Matrix. Een verbluffende bewustzijnsmethode waarbij oude programma’s en overtuigingen van je eigen harde schijf worden opgeschoond en gereset, net zoals bij een computer.

Het bracht mij binnen een paar maanden het resultaat wat ik nodig had, acceptatie van mijn lichaam en vertrouwen op mijn gezondheid.

Vol energie, vertrouwen, ik geniet van mijn man en dochter en LEEF! Verheugend op mijn ouderdom, maarre… rustig aan 😉

Daarnaast heb ik mijn leven omgegooid en ben bewustzijnscoach geworden om anderen hiermee te helpen. En dat gebeurde! Zelfs in die mate dat ik overtuigd raakte dat meer mensen geholpen zouden zijn met andere aanpak en ben daarom PUUR Almere gestart, een centrum voor aanvullende zorg, persoonlijke groei en bewustZijn.

Jouw angst hoeft niet zo groot te zijn, maar kan jou wel hevig belemmeren om vrij en zorgeloos te leven, te wonen of te werken.

Ben jij ook klaar met gevoelens die jou overheersen en onrust in je hoofd en wil je de controle terug zodat je weer leuke dingen kunt ondernemen zonder alle negatieve gedachten? Ik kan jou helpen door inzicht te geven in een patroon, (familie)programma of achterliggende overtuiging en schoon daarbij meteen jouw harde schijf op.

Resultaat: onzekerheid, angst en onrust lost eenvoudig op want weet je wat het mooiste is? Met de reis door jouw bewustzijn bevrijd jij jezelf.

Zo Simpel? JA!

Je bent van Harte Welkom!

Jolanda Heredia