Je Klacht Vertelt Een Verhaal

Door JOLANDA HEREDIA

Vorige week werd ik gevraagd om een behandeling op afstand. Het ging om T, een schat van een meisje van in de 80 jaar. Ze was al een paar weken vreselijk misselijk, had geen levenslust, had geen stem meer en verloor het vel van haar voeten. T. voelde zich vreselijk en haar dochter vroeg mij om hulp.

Op het afgesproken tijdstip lag T. op bed en maakte ik contact met haar. Binnen een halfuur had ik haar systeem (harde schijf) opgeschoond en dat voelde zij! De volgende dag belde ik haar om te horen hoe het ging. Nou, het ging nog helemaal niet goed, ze was vreselijk aan het overgeven en voelde zich ellendig. Dat moest een reden hebben dus vroeg ik verder. Wat is er gebeurd? Er moet een reden zijn dat ze zo ziek is, Op een gegeven moment zei T. dat ze in januari iets vreselijks had meegemaakt maar dat kon er toch niet mee te maken hebben?

T. vertelde dat ze zichzelf in de tuin had buitengesloten, in de vrieskou , zonder jas. Om zichzelf iets te beschermen (huid staat voor bescherming en valt af) sloeg ze een vuilniszak om haar heen en heeft uren om hulp geroepen. In de natuur kunnen kuikens niet piepen als er een roofdier in de buurt is (dat verklaart haar stem) . Niemand hoorde haar en T. was ervan overtuigd dat zij daar op dat moment zou overlijden. Dat was niet erg, ze accepteerde haar dood volledig en vol overgave (ze had zich overgegeven, dit verklaart het overgeven). En weet je wat T. het allerergste vond….dat haar zoon haar dood zou aantreffen in een vuilniszak.¬†Gelukkig is zij na 8 uur! gered. Door een wonder is ze gehoord, zegt ze zelf.

Nu is het een kwestie van het verhaal begrijpen, voelen en loslaten. Ik vertrouw erop en T. ook!

Het is tenslotte biologisch logisch.

Met warme groet,

Jolanda/Energyfound

Volg Energyfound

Geef een antwoord

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.