JE INNERLIJK FUNDAMENT (HER)BOUWEN

Dit traject is uniek, verbluffend, life-changing én de beste investering in jouw leven.

We weten inmiddels dat gezondheid en welzijn zich niet beperkt tot het lichaam, maar ook aanwezig is op het vlak van emoties en denken. Een algemene aanpak kan al veel goeds brengen, maar zoveel meer is mogelijk wanneer behandelingen op deze vlakken worden gegeven. Want juist daar is de heling nodig om terug te keren naar jouw beste versie en te leven naar je volledig potentieel en talent. 

Het traject is gericht op het volledig opschonen van het lichaamssysteem. Holistisch en op alle niveaus worden oude overtuigingen en programma’s opgeschoond en nieuwe, positieve programma’s geïnstalleerd. Je leert waar klachten vandaan komen en hoe je ze kunt voorkomen. Je bewustZijn veranderd op het diepste niveau.

♥  De beste versie van jezelf zijn.

♥  Leven met positieve overtuigingen i.p.v. belemmerende.

♥  Je bent vrij van trauma’s en nare ervaringen.

♥  Je hebt balans in geven en ontvangen, vrouwelijke en mannelijke energie.

♥  Je hebt rust in je hoofd en je leven.

♥  Je voelt Liefde voor jezelf, de belangrijkste persoon in je leven.

Het life-changing traject is ontwikkeld door mij, Jolanda Heredia, therapeut, bewustzijnscoach en één van de drie Touch of Matrix mentoren in Nederland. 
Ik begeleid klanten en  cursisten en heb voor het beste resultaat een unieke therapie ontwikkeld, een combinatie van Touch of Matrix, Regenesis en de Nieuwe Medicina (de Biologische Natuurwetten volgens dr. Hamer). 

Het traject omvat de pijlers van de mens in het geheel waarbij iedere behandeling in het teken staat van één van deze 7 pijlers:

 • Je levensblauwdruk: bestaat uit 9 maanden voor de conceptie, de conceptie, 9 maanden zwangerschap en het eerste levensjaar, totaal 30 maanden. Alles wat jij en moeder in deze periode ervaren hebben, neem je onbewust mee in je verdere leven.
 • De tijdlijn: alle gebeurtenissen zoals bijv. pesten, geweld of afwijzing die je ziel hebben geraakt van 1 jaar tot je huidige leeftijd worden in kaart gebracht en opgeschoond. 
 • Fysiek niveau: oude informatie en fysieke blokkades worden opgeschoond en losgelaten. We behandelen spieren, botten, pezen, organen, stelsels en weefsels.
 • Emotioneel niveau: dit gaat om je gevoelens en het uiten van deze gevoelens bijv. boosheid, angst, verdriet, teleurstelling. Je leert tot in je ziel dat al je gevoelens er mogen zijn. Wat nog onverwerkt is wordt op dit moment losgelaten.
 • Mentaal niveau: negatieve gedachten en ingeprente overtuigingen worden getransformeerd in een positieve mindset waarin oude, belemmerende overtuigingen losgelaten worden. Je leeft je overtuigingen maar je bent ze niet.
 • Spiritueel niveau: we creëren een betere verbinding met je ware Ik, je ziel en het universum, de bron van alles. Je kunt pas gezond zijn als lichaam en geest in balans zijn.
 • Generatie/familielijnen: wat draagt jij mee? Onbewuste familiepatronen komen terug in jouw leven (overdracht). We brengen tijdens de intake in kaart welke gebeurtenissen, geheimen of oorlogservaringen van jouw voorouders van invloed zijn op jouw leven. Zodra je daar bewust van bent, kunnen ook deze patronen opgeschoond worden van je harde schijf.

Wat krijg je nog meer?

 • Intakegesprek: we brengen je levensloop in beeld waarbij jouw lopende programma’s zichtbaar worden.
 • Hulplijn: je kunt tijdens het traject altijd een beroep doen op jouw therapeut via mail/whatsapp/skype.
 • Afstandsbehandeling: je hebt tijdens of na het traject recht op 3 behandelingen op afstand. Net voor als jij even een zetje nodig hebt.
 • Eindgesprek: waar sta je nu?

Testimonials:

‘Jarenlange, voornamelijk onbewuste, belemmerende overtuigingen zorgden voor een stagnering van mijn persoonlijke en zakelijke groei. Inmiddels een halfjaar traject verder, kan ik rustig stellen dat het véél beter met me gaat! Dankjewel voor je uitgebreide kennis en je zachte, maar doortastende manier van werken’.

‘Hoe diep of hoe intens het ook is, als het eruit moet krijgt Jolanda het eruit’.

‘Jolanda kon helpen bij het “herprogrammeren” van mijn vaste patronen. Touch of Matrix bracht letterlijk en figuurlijk ruimte in mijn hoofd, ruimte om helder na te denken. Ik heb het gevoel teruggekregen dat ik weer vat en grip heb op mijn eigen keuzes’.

Touch of Matrix is een bijzondere bewustzijnsmethode waarbij je lichaam in beweging komt. Zoals een computer hebben wij ook een harde schijf die vol kan raken en af en toe geschoond moet worden. Energyfound helpt jouw systeem aan een update met nieuwe, mooie programma’s.

De beste investering in jouw EIGEN leven!

FAQ

 • Er is de mogelijkheid tot vergoeding bij bepaalde zorgverzekeraars. (klik hier om te zien welke)
 • Tijdens de behandeling houdt je gewoon je kleding aan.
Sluit Menu