Groepssessie

Een Web van Wonderen

Believe in Yourself

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE ZELFVERTROUWEN HEBT?

• Dan voel je dat je overvloed mag hebben.
• Dan zie je jouw kwaliteiten.
• Dan weet je dat je helemaal goed bent zoals je bent.

Ik ken het geheim, want ik weet waarom jij geen zelfvertrouwen hebt. Grote kans dat jij je (eigen)waarde klein houdt omdat jouw onderbewuste ooit dacht dat dit veiliger was voor jou. Dat komt door ervaringen, dingen die anderen hebben gezegd of programma’s die je hebt meegekregen uit vorige generaties. 

Het zit allemaal in je DNA opgeslagen, maar hoe zou het zijn als deze blokkerende programma’s verwijderd worden?

Wat verandert er dan voor jou?

Tijdens de GroepsSessie creëer jij een andere realiteit. De realiteit vanuit je zielsmissie, waarbij overvloed en succes gaat stromen. Verandering is gegarandeerd, ben jij er klaar voor?

Oplossen en helpen in één in een web van wonderen!

Uit ervaring is gebleken dat een groep deelnemers een groot en krachtig veld creëert dat er voor zorgt dat er snel en diepgaand gewerkt kan worden. Het geheim is de kracht van het individu én de groep samen die verandering in gang zet.


Naast dat je aan je eigen thema(‘s) behandelt wordt reageert ons systeem ook op de thema’s van anderen. We zijn namelijk allemaal verbonden.

MAANDAG 6 APRIL

19:00 - 21:30 UUR

€ 85,-

incl. btw, koffie, thee, koek

PUUR Almere, Randstad 22-163 (1e etage)

Deelnemen aan een GroepsSessie is een mooie vorm van je inzetten voor jezelf, anderen en het collectief. We zijn allemaal van grote betekenis, jij ook!

MEEDOEN?

Voor inschrijving of meer informatie kun je bellen of mailen: