Ervaringen

Lees hier de ervaringen van voorgaande klanten

Lieve Jolanda, slechts twee behandelingen heb ik bij jou gehad, maar wat een mooie ervaring. Ik had al lange tijd (meer dan een jaar) last van een heel vervelende pijn onder mijn rechter borst. BH’s dragen werd zelfs onmogelijk. Na de tweede behandeling kreeg ik gedurende een paar dagen een lichte verergering. Maar tot mijn verbazing verdween de pijn daarna volledig. En is ook niet meer terug gekomen. Daarnaast voelde ik mij behoorlijk opgebrand toen ik bij jou kwam. Al na de eerste behandeling kwam ik weer meer in mijn kracht te staan en voelde mij veel positiever. Dank je wel lieve Jolanda!

Liefs, Donna

Keuzes maken! Niet altijd makkelijk als je al tweemaal bent gepakt door kanker. Iedere keer alle zeilen bijzetten om weer vat te krijgen op je eigen leven. Met vallen en opstaan is mij dat toch steeds weer gelukt maar toch…. Jolanda vertelde mij van ToM en dat het mogelijk zou zijn mij te helpen bij het “herprogrammeren” om met mijn eigen ik te helpen ontdekken. Ik kan je zeggen dat dat voor mij heeft gewerkt. De keuze is gemaakt en ik ga mijn eigen weg volgen naar zelfstandigheid.

Dank je wel Jolanda dat dit een onderdeel mocht zijn van mijn eigen keuze.

Rob Heijne (47)

Lieve Jolanda, bedankt voor alle ‘energy’ die je aan mijn dochter Anne hebt gegeven. Jouw behandelingen hebben haar super goed gedaan. Het is wonderlijk hoe het allemaal werkt. De unieke combinatie van Touch of Matrix, Regenesis en de energetische stoel hebben haar veranderd van een onzeker meisje in een sterke jonge vrouw. Ik ben blij dat ik in plaats van de aanpak van de huisarts voor jou heb gekozen.

Jeanet S.

Een Miracle???…. Al jaren heb ik last van duizelingen en licht in mijn hoofd, ik slik daar al jaren elke dag medicijnen voor. Mijn zus Jolanda Heredia-Kleyn doet de opleiding Regenesis en vroeg mij als “proefkonijn”. Dus als goeie zus, zei ik geen nee.

Ze heeft mij een aantal keren behandeld, de eerste keer kreeg ik s’ avonds veel pijn het was net of er in mijn schedel iets verschoof, raar maar niet pijnlijk.
De zijkant van mijn gezicht was wel behoorlijk pijnlijk maar na 2 dagen was de pijn verdwenen.

Nu komt het….. Na de behandelingen ben ik niet meer duizelig geweest en gebruik ik geen medicijnen meer……. een Miracle???

Sylvia den Hartog

Al geruime tijd kamp ik met energie problemen vooral ontstaan door een slecht werkende schildklier.
Na 1 jaar is de medicatie uiteindelijk op orde. Na 1 jaar is de medicatie uiteindelijk op orde. Toch voelde ik me nog niet in orde. Op jouw voorstel, om me te laten behandelen volgens de methode van Regenesis Healing ben ik in gegaan vanuit het standpunt, baadt het niet dan schaadt het niet. Tijdens de 1e behandeling kreeg ik tijdens de sessie zomaar pijn in mijn elleboog, dit ging weer weg maar was wel een rare ervaring. Zomaar uit “het niets” ergens last van te krijgen. Na de behandeling voelde ik me goed. De dagen erna kreeg ik de indruk, dat ik me toch echt beter begon te voelen. Tijdens de 2e behandeling werd ik heel erg misselijk. Ook dit is gedurende de behandeling weggetrokken. Na deze behandeling wist ik zeker, ik voel me echt beter dan de afgelopen maanden. Zeker weten waardoor dit komt is lastig. Is het toeval, dat denk ik niet. Gisteren mijn 3e behandeling ondergaan. Ik voel me goed. Heb absoluut meer energie en voel me meer in balans. Mijn ervaring is uiterst positief. Een gevoel van meditatie, rust en aandacht voor jezelf. Lieve Jolanda, bedankt voor deze ervaring!

Linda de Leur

Lieve Jolanda,

Het is een bijzonder genoegen geweest jouw behandelingen te mogen ervaren. In korte tijd heb ik zoveel vooruitgang in mijn gezondheid mogen ervaren. Je hebt meer dan voldoende tijd voor mij als klant en voelde mij bijzonder op mijn gemak bij jou.

Veel klachten zijn in korte tijd verdwenen zoals draaiduizelingen en futloosheid. Mijn astma is zoveel verminderd dat ik momenteel geen medicijnen nodig heb tegen benauwdheid.

Heb ook weer zelfvertrouwen en voel mij weer veel vrolijker, ik was behoorlijk down en vond niet veel meer leuk. Heb nu weer de energie om naar mijn werk te gaan, sterker nog, ik zocht al een jaar naar een nieuwe baan en nu werd ik eindelijk uitgenodigd voor een gesprek. Sterker nog er is mij een betere baan aangeboden dan waarvoor ik gesolliciteerd heb.

Heb mooie inzichten gekregen in de e-stoel waar ik veel diepere meditaties heb dan wanneer ik dat thuis doe.

Alle goeds is weer gaan stromen en ik hou dat zoveel als mogelijk is vast. Hoor jou nu zeggen “en dat blijft!” Dat ga ik dan ook zoveel mogelijk nastreven.

Zodra ik merk dat ik de verkeerde kant op ga, kom ik gelijk weer jouw kant op voor een “format C” en een nieuwe installatie van mijn zielen software.

Super dank voor je liefde, aandacht en mijn herstel.

Brenda

Via een collega ben ik bij Jolanda Heredia gekomen. Ik hoorde dat ze Regenesis therapie gaf. Zelf heb ik in het verleden Quantum Touch gedaan en vind het altijd wonderbaarlijk dat je iemand kan helpen met je energie.

Al jaren heb ik pijn in mijn heup. Ik ben bij diverse therapeuten geweest. Ook mijn knie begon het laatste half jaar op te spelen en ik merkte dat ik onzeker werd met het lopen. Jolanda’s vraag was wat ik met de therapie wilde bereiken? Mijn antwoord was, “Weer lekker kunnen lopen”. Vijf keer ben ik bij Jolanda geweest. Met mijn heup gaat het prima. Mijn knie gaat ook steeds beter en ik merk dat ik steeds minder moeite heb met lopen.

Wat zo heel opvallend is dat je gewoon voelt dat Jolanda dit met liefde doet. Ze staalt het niet alleen uit, maar ik voel het ook in haar handen. Ik kan iedereen aanraden om het te proberen en weet zeker dat de persoon er baat bij heeft.

Theresa Stephenson

k ben Jacqueline en ben 45 jaar, heb al 20 jaar last van een chronische botontsteking en hierdoor moest ik een hoop sporten/hobby’s laten. Dit jaar kreeg ik vreemde klachten, zoals zweten, pijnlijk gevoel in mijn schouders en armen. Op aandringen van vrienden toch naar de huisarts gegaan.

Hier bleek ik een veel te hoge bloeddruk te hebben en heeft mij door gestuurd naar de cardioloog. Uit onderzoek bleek dat ik een verkalking in mijn aderen had en dit wilde hij d.m.v. hartkatheterisatie verder onderzoeken.

Dit vertelde ik aan Jolanda en zij zei gelijk ” we gaan Regenesis doen en kijken wat het lichaam zelf kan genezen”

Ik heb 5 behandelingen gehad en voelde dat ik al meer energie kreeg. Na de 5de behandeling kreeg ik ook de hartkatheterisatie en bleek dat mijn rechterader geheel verstopt was en links voor 50%. Wat ze wel zagen dat het hart zelf omleidingen heeft aangemaakt om mijn hart te voorzien van bloedtoevoer. Dit zagen ze niet vaak. Een toeval??

Ik moest wel gedotterd worden en ben toen de revalidatie ingegaan.

Na 3x te zijn geweest viel het mij plotseling op dat ik geen last meer had van mijn botontsteking!! wow ik kon weer joggen, wandelen (zeker 2 uur per dag) en dit heb ik echt 20 jaar niet meer kunnen doen.

Nu ben ik klaar met revalideren en heb tot op heden geen last meer gehad van de chronische botontsteking.

Ik hoef niet meer overtuigd te worden van Regenesis want ik weet nu zeker dat het werkt!

Ik voel me echt super en ben zo blij dat ik weer kan sporten en wil zeker straks weer gaan skiën. Wat 1 van mijn hobby’s was…

Jacqueline van Triest

Alphen a/d Rijn

Ik had veel last van Migraine en zware hoofdpijnen. Na 3 behandelingen door Jolanda is het helemaal verdwenen, ondanks de drukte op mijn werk. Tevens heb ik meer energie.

Christel Hoppenbrouwer

Na een auto-ongeluk waarbij mijn auto van achter werd geraakt, liep ik naast een gebroken hand, ook een whiplash op. Door de whiplash had ik nekklachten, extreme vermoeidheid, ook angstgevoelens en mijn stemming werd er ook somber door,

Jolanda kende ik en wist dat ze deze praktijk had opgestart.Ik vroeg of ze mij misschien kon helpen. Ik wist immers dat ze bij mijn vriendin zulke goede resultaten had bereikt met haar duizeligheid.

De behandelingen zijn niet te begrijpen, maar er gebeurt genoeg. Tijdens de behandelingen moest ik een paar keer gaan zitten omdat ik dreigde flauw te vallen. Ook kwam er zo nu en dan spontaan pijn opzetten. Bij mij in de nek, schouders en bepaalde plekken in mijn rug. Alles ging ook weer weg tijdens de behandeling.

Wat de behandelingen bij Jolanda ook zo bijzonder maken, is dat zij echt de tijd neemt om naar je te luisteren. Zij is oprecht geïnteresseerd in wat jou bezig houdt. Tijdens de gesprekken geeft ze ook inzichten waarmee je echt aan de slag gaat.

Na vier behandelingen voel ik mij weerbaarder, sterker en minder moe en niet meer somber. Dankjewel Jolanda.

Liefs, 

Jacqueline Kuyp      

Na 8 weken in mijn nieuwe baan (docent aan een hoge school), zat ik totaal uitgeput thuis. Ik had het net gehaald tot de herfstvakantie. Diagnose: door een te zware workload totale uitputting. Daar zit je dan met weer die burn out verschijnselen. En wat had ik er de pest in!

Via mijn netwerk bij Jolanda terechtgekomen en er ging een wereld voor me open. Ze heeft door middel van regenesis therapie mijn energiepeil weer opgekrikt (en ja, dat merk je direct!) en, waar ik met name zo van onder de indruk ben, weer ruimte gegeven in mijn lijf. Wat ik daarmee bedoel is, dat mijn botten niet meer vast zitten, maar weer lekker los…letterlijk ruimte dus. En daardoor komt er ook weer ruimte in je hoofd. Ik wist niet wat ik meemaakt, ik kon weer lopen zoals ik altijd graag deed en ik kon mijn hoofd weer ver naar achteren draaien!

Door mijn gesprekken met haar, heeft ze me aardig wat stof gegeven om over na te denken, nader uit te werken en mee aan de slag te gaan. Een van mijn valkuilen is het wel horen van mijn gevoel, maar er niet naar luisteren. Door gesprekken met Jolanda ben ik erachter gekomen waarom ik daar mee ben gestopt en wanneer. Nu ben ik op weg terug naar mijn gevoel en dat valt niet mee. Mijn hoofd laat me wat dat betreft nog niet echt los. En mijn onzekerheid speelt me op gezette tijden nog altijd parten. Maar hoe dan ook, stap voor stap kom ik steeds beter en makkelijker vooruit en gaat het me steeds beter af. Wat geeft je zelfverzekerdheid dat een boost zeg!

Door de letterlijke ruimte ben ik eindelijk ook weer letterlijk in beweging gekomen. Heerlijk! Eerst zorgen dat de kracht terug komt en daarna weer lekker op de fiets en aan yoga gaan doen. Het weer kunnen bewegen vind ik zo waardevol en daar geniet ik dagelijks van. Wat kan je dan toch vast komen te zitten in en door jezelf zeg! Wat niet luisteren naar jezelf al niet met je doet.

Bij de behandelingen bleef het niet alleen. Wekelijks kreeg ik een mooi filmpje of een mooie quote waar ik mee aan de slag kon en wat we  dan de eerstvolgende behandeling samen bespraken. Ook daar zaten eye openers tussen en ja, ook confrontaties met mezelf.

Terugkijkend op mijn traject kan ik alleen maar concluderen dat ik dolblij ben dat ik dit voor mezelf heb gedaan. Het is anders dan alle andere trajecten die ik ken, maar voor mij is de combinatie van werken aan energie en aan je valkuilen op deze wijze de juiste combinatie geweest.

Ben jij ook iemand die in een burn out zit of dreigt er weer in te geraken en zoek je een behandeling waarbij je letterlijk direct energie krijgt toegediend en waarbij je wordt gecoacht? En ben jij iemand die graag in zichzelf investeert door zelf ontwikkeling? Dan is Van Burn-Out naar Vlammen echt iets voor jou.

Ik kan het iedereen aanraden!

Energieke groet,

Elke Geertsema

 

Na meerdere behandelingen tegen m’n rugklachten bij diverse artsen, therapeuten en osteopaat bij Jolanda terecht gekomen voor Regenesis Therapie.
Wat een openbaring! Na een drietal behandelingen zat ik weer goed in m’n energie en vooral heel belangrijk; de rugklachten die me zo belemmerde waren verholpen! Het is nu een flink aantal weken geleden en ik ben nog steeds pijnvrij. Het waren de ritten naar Almere meer dan waard, ik kan het iedereen die goed in z’n energie wil zitten zeker aanraden. De behandelingen van Jolanda kan voor vele klachten een oplossing zijn! Lieve Jolanda, enorm bedankt!!

Judith Heijne/Koedijk

Nadat ik mijn klachten (hoofdpijn, stress, donkere gedachten en paniekaanvallen) aan Jolanda vertelde nodigde zij mij uit om een keer langs te komen. Ik wist niet goed wat ik moest en kon verwachten, maar stond open voor de behandeling.

Het was best raar om de energie door mij lichaam te voelen stromen. Bij het uitlijnen ging mij lichaam naar recht, links en naar voren. Nee, dit deed ik niet zelf. Het kwam van binnenuit. Na de behandelingen voelde ik mij anders, lichter.

Tijdens een van mijn behandelingen maakt Jolanda met haar handen een vierkantje op mijn hoofd. Ik kreeg de opdracht om al mijn donkere gedachten en boosheid door dit vierkantje (luikje) naar buiten te duwen. Wow, dat heeft echt gewerkt. Ik voelde mij eerst echt boos en ademde zwaar en na een tijdje werd mijn boosheid minder en ging ik van zelf rustiger adem halen.

Nu, na 4 behandelingen voel ik mij nog steeds lichter, energieker en heb mijn paniekaanvallen en stress veel beter onder controle. Ik kan nu beter met onverwachte verandering om gaan, beter communiceren met mijn partner en heb veel meer geduld in de opvoeding van mijn dochter.

Zo blij dat ik deze behandeling heb gevolgd.

Yulan Berends

Al meer dan een jaar last van mijn kaak. Fysio gehad en veel meer.
Toen heb ik mij opengesteld voor Jolanda Heredia-Kleyn Energyfound en nu ga ik morgen de 3e en laatste behandeling doen want het gaat goed. Dan ga ik kijken of het goed blijft gaan
Dus hebben jullie pijn en het duurt te lang? Kijk eens bij Energyfound.
Ik ben verkocht!
Jolanda, bedankt

Anneke Bouman

Ik ben afgelopen maanden een paar keer bij Jolanda in behandeling geweest. Door mijn werk zag ik het even niet meer zitten. Lichamelijke klachten heb ik niet echt maar mijn hoofd zat gewoon te ‘vol’ met allerlei werk issues.

De eerste behandeling was dan ook vrij emotioneel, tranen over mijn wangen. De 2e sessie kreeg ik enorme pijn in mijn heup en schouderbladen, geen idee wat ik daar mee had maar wellicht ontwricht door mijn vrije val van de trap afgelopen december. Ik was enorm onder de indruk van beide sessies, hoe kan dit nou toch? Het is niet echt te verklaren maar ik voelde mij goed, heel goed, en in staat zonder overwerkt te raken de issues op mijn werk de baas te blijven.

Ik ben Jolanda heel dankbaar voor de verlichting in mijn hoofd en lijf. Door deze ervaringen wil ik zelf ook graag deze techniek van Regenesis onder de knie krijgen. Hoe mooi kan het zijn om mensen te helpen, dat wil ik ook! Inmiddels heb ik de eerste workshop gevolgd en zie wat het met mensen doet. Ik ben nog maar net komen kijken in deze bijzondere wereld, Jolanda is al een professional. Ervaar het een keer!

Susan Wind

De 1e keer dat ik Jolanda heb ontmoet, was dat ik met haar stond te praten over de magnesiumolie. Ik was daar wel in geinteresseerd, en dat ben ik trouwens nog steeds. Echt super spul.
Jolanda vertelde mij ook over Regenesis therapie. Ik dacht daar gaan we weer… weer wat nieuws, nooit over gehoord, maar had er toch wel oren naar. Ik kwam, moet ik eerlijk zeggen, heel sceptisch bij Jolanda, zo met… nou kom maar op, zal wel weer niks zijn. Ik had in het verleden toch al heel veel dingen uitgeprobeerd voor mijn gezondheid. Je kan het zo gek niet noemen, of ik heb het geprobeerd. En helaas zonder resultaat.
Dus ik zei al tegen Jolanda dat ik zo sceptisch was. Maar er werd uitgelegd, dat zij de behandeling doet, en jou eigen lichaam het verder doet. Ik voelde mij ook gelijk op mijn gemak bij Jolanda, wat een lieve vrouw, met ook echt een luisterend oor.
Maar zo sceptisch ik binnen stapte, zo enthousiast was/ben ik nu dat ik na meerdere malen behandeld ben door Jolanda, eindelijk een heel stuk meer rust in mijn hoofd heb. Iets wat ik lang niet meer heb gevoeld. Maar het voelt echt goed.

Waar ik mij ook zo over verbaasde, was op de de Urim stoel, ik heb er op mogen zitten, wat een aparte gewaarwording zeg. Een stoel die gezet kan worden naar het noorden, oosten, zuiden en het westen. Elke kant had een andere uitwerking op mij. Ook deze stoel gaf mij dat extra zetje. Alles bij elkaar, heeft het mij heel goed gedaan. En ik zal deze therapie en natuurlijk bij Jolanda zeker aanraden aan iedereen die dat nodig zou hebben.

Jolanda, nogmaals… Dank je wel!


Liefs Anja Raat

Waar ik mij ook zo over verbaasde, was op de de Urim stoel, ik heb er op mogen zitten, wat een aparte gewaarwording zeg. Een stoel die gezet kan worden naar het noorden, oosten, zuiden en het westen. Elke kant had een andere uitwerking op mij. Ook deze stoel gaf mij dat extra zetje. Alles bij elkaar, heeft het mij heel goed gedaan. En ik zal deze therapie en natuurlijk bij Jolanda zeker aanraden aan iedereen die dat nodig zou hebben.

Jolanda, nogmaals… Dank je wel!

Liefs Anja Raat

Afgelopen maanden ben ik bij Jolanda geweest.
Toen ik binnen stapte zat het meteen goed! Wat een lieve warme vrouw met een hart van goud.
In eerste instantie was ik erg nuchter en dacht proberen waard.
Al gauw merkte ik veranderingen in mijn lichaam kreeg meer energie die eerst ver te zoeken was, en andere lichamelijke klachten verdwenen.
Jolanda neemt de tijd voor je voel mij erg op mijn gemak bij haar.

Ga zo door lieve power vrouw !!

Jhorea A

Had net een mindblowing ‘stoel’ sessie bij Energyfound. Kwam binnen en ging heel dubieus naar die energetische stoel kijken, maar op het moment dat ik ging zitten en mijn handen over de stenen legde, voelde ik een stroom van energie vloeien. Ik zag mooie kleurtjes en was ook gelijk van mijn hoofdpijn af. Mijn volgende afspraak is al geboekt. Ik ben verkocht!!

Kaylene Liebenberg (Yogalerares)

Afgelopen week was mijn 2e behandeling bij Jolanda. Ik ben er vanaf het begin dat ik bij Jolanda in behandeling ging zonder verwachtingen binnen gekomen. Want ja het is toch allemaal een beetje vaag…
 
Gisteren was mijn 2e behandeling en ging met Jolanda in gesprek. Daarna mocht ik in de ”magische stoel” zitten.
Jolanda vertelde dat ik mijn ogen dicht moest doen en ontspannen.
Vrijwel gelijk reageerde mijn lichaam hier op…Ik kon bijna niet stil zitten en kreeg al snel contact met mijn overleden Tante. Ik begon ineens te huilen omdat mijn tante mij liet voelen wat mijn oma al haar hele leven voelt. Het getril de ziekte van Parkinson. Ik kom niet vaak bij mijn oma op bezoek en denk dat zij daarom een soort van boodschap wilde overbrengen.
 
Daarna ging Jolanda mijn rug uitlijnen ik heb namelijk rugklachten die vaak weer terug komen. Ik werd door de energieën die aanwezig waren steeds recht op geduwd. Voor mij werd later pas duidelijk waarom die eigenlijk is. Ik moet er meer gaan staan, meer voor mezelf opkomen.
Naast deze inzichten heb ik na de behandeling geen rugpijn meer.
 
Jolanda geeft ook aan dat je na 1 of 2 behandelingen meestal niet meteen genezen bent. Maar wanneer meerdere behandelingen doet (3-6), je echt helemaal van de klachten af kan komen.
 
Ik loop al bijna 2 maanden met rugpijn die uitstraalt naar mijn benen. De dokter wilde mij niet helpen en biedt me alleen maar medicijnen. Ik geloof niet meer in medicijnen maar in de natuurlijke geneeswijze.
 
Als je zelf spiritueel bent of niet, het is zeker een keer proberen waard.
Ontspan en de rest gebeurt van zelf!
 
Luna 23 jaar

Ik heb het eigenlijk nooit koud. Midden in de winter gaat mijn verwarming nooit hoger dan 19 graden. Ik draag alleen een T shirt en een jas als ik naar buiten ga. En de helft van de tijd gaat die jas weer snel open. Maar deze winter ging er toch echt iets niet goed. De dokter had Colitis Ulcerosa geconstateerd. Een ziekte die je darmen langzaam opeet. Ik zou de rest van mijn leven aan de medicijnen moeten. Niets voor mij, natuurlijk. Ik sport al mijn hele leven en ik ben zo gezond als een vis! Maar niet deze winter. Ik had al een hemd onder mijn shirt aangetrokken. Maar nu moest er toch nog een trui bij. En een vest. Maar ook dat was niet genoeg. Dus de badjas er ook maar overheen en mijn deken uit de slaapkamer pakken. Dan ook nog eens de verwarming naar 24 graden. Ik had er ook veel te lang mee doorgelopen, die bloedingen in mijn darm. De ontstekingswaarden in mijn bloed waren flink verhoogd en ik kon het maar niet warm krijgen. Ineengedoken op de bank, onder een deken met een hoop kleding aan zat ik daar dan. Rillend van de kou, amper bij bewustzijn. Dit hield een paar dagen aan totdat de koorts eindelijk begon te verlagen.

Maar goed, ik ga echt niet mijn hele leven aan de medicijnen. In het Engels noemen ze het ‘Drugs’. En dat zijn het ook. Chemische middelen die niet in je lichaam horen. Een paar weken geleden had ik een vrouw ontmoet op een netwerk borrel die er net zo over dacht. Jolanda van Energyfound. Ze viel gelijk op met haar heldere uitstraling. Of je nu in toeval gelooft of niet, dat interesseert me echt niet. Het moest gewoon zo zijn. Ik had een afspraak gemaakt voor een intake. De bedoeling was om vanuit mijn eigen kracht mijn lichaam te gaan genezen. Vanuit mijn eigen kracht… dat idee beviel me wel.

Zelf heb ik na een flinke traumatische jeugd heel wat zelfonderzoek gedaan. Dat had me destijds aan het mediteren gezet. Geen hocus pocus, gewoon concentreren op je innerlijke zelf. En daar hielp Jolanda mij mee. De behandeling bestond uit 3 delen met een intake vooraf. Nu is het in sommige gevallen zo dat een ziekte wordt veroorzaakt door een onderliggende (psychologische) oorzaak. Ik, met mijn eigenwijze ideeën dacht onderhand mijn jeugd wel vergeten te hebben. Daar moest ik dus even flink op terugkomen. Het ontvangen van de energie in de behandeling maakte bij mij een hoop los: Tranen met tuiten en trillen als een gek. Er zat nog een flinke dosis verdriet daar ergens binnen. Alleen het loslaten hiervan was al een flinke opluchting.

Maar na drie behandelingen was Jolanda echter niet tevreden. Ik was niet zomaar een nummer. Nee ik was flink beschadigd. Misschien toch maar eens tijd om toe te geven aan het feit dat ik een aantal jaar geleden een PTSS diagnose voor mijn neus had gekregen. Jolanda ging gewoon haar boekje te buiten om mij te helpen. Natuurlijk wil ik daar iets voor terug doen. Mijn zakelijke diensten kunnen haar onderneming ook weer helpen. Maar waarom ik haar pas echt begon te vertrouwen was om het feit dat het haar om het resultaat ging. Ze kon me niet achterlaten daar waar alle wee ineens los kwam. Nee, ze moest per se een tevreden klant achterlaten. Want daar doet ze het voor. En dat is ook nodig. Om positieve energie goed te laten stromen moeten je intenties puur zijn.

Hoewel wij als mens nooit zeker kunnen weten of er leven na de dood is, dat we bijvoorbeeld een cyclus aan reïncarnatie beleven of wat het ook mag zijn waar iemand in gelooft, kreeg ik wel veel steun van het idee dat er in een vorige versie van mij het een en ander gebeurd was op de plek waar mijn darm het hevigst bloedde. Ze claimde verder geen theorieën, maar ze zei alleen maar dat ze van mij een aantal dingen doorkreeg. Al zou dit een fabeltje zijn om mijzelf beter te begrijpen, dan zou dat er niet eens toe doen. Hoop doet leven, en niemand, zeker niet hier in deze nuchtere Westerse maatschappij, weet werkelijk wat er voor of na de dood met ons gebeurd. Mijn grootste les hier? Laat alle feiten los, want die zijn er gewoon niet. Het zijn blokkades die ons blokkeren van wat we eigenlijk moeten doen in het dagelijkse leven. Ja, natuurlijk wist ik dat al lang. Maar dankzij deze behandeling begon ik dat pas te beseffen als nooit tevoren.

En de dokter? Die begreep maar niet waarom mijn bloedingen zo snel waren gestopt.

Ik kwam bij Jolanda vanwege mijn Meniere aanvallen. Ik heb jarenlang , met steeds kortere tussenpozen, aanvallen gehad. Hierbij verloor ik mijn evenwichtsgevoel , gaf urenlang over en was niet meer in staat tot normaal functioneren. Ik ben bij 4 verschillende specialisten geweest, die me alleen maar meer en zwaardere medicijnen gaven.  Een glutenvrij dieet hielp enorm, maar ik bleef toch afhankelijk van de medicijnen, waaronder zware antihistaminen.  Met deze achtergrond kwam ik bij Energyfound en bij Jolanda terecht. 

Mijn eerste sessie was een hele intense ervaring. Er kwam zoveel naar boven, vanuit mijn diepste wezen.  Onverwerkte gevoelens , vastzittende problemen. Ik had het gevoel of ik me helemaal los kon laten, de weg vrij kon maken zodat al die gevoelens een plaats kregen.  Ik heb slechts een paar sessies gedaan, maar ben nu vrijwel geheel van de medicijnen af, zonder daar aanvallen voor terug te krijgen. Ik heb de angst voor deze ziekte, die je leven van het ene uur op het andere volledig op zijn kop kan zetten, kunnen laten varen. 

Jolanda is een bijzondere vrouw.  Ze doet niet geheimzinnig over haar werk , legt alles uit en heeft een diepe compassie.  Omdat ik in het buitenland woon geeft ze me zelfs genezing op afstand. Ik ben dankbaar dat ik Jolanda heb leren kennen. Ze heeft mijn leven een zet in de goede richting gegeven.

Marieke

Echt een grote aanrader ❗️

Voor de tweede keer nu bij Jolanda Heredia geweest bent . Wauw wat een ervaring wat een warmte wat een vreselijke kundige lieve schattebout.

Mijn ervaring nu: Ik hoor beter.. mijn gehoor was heel slecht

Ik heb geen pijn meer in mijn rechter heup

Mijn hele pijnlijke knieën … ik geloof het amper zelf nog niet …die voel ik amper nog de pijn is echt bijna weg …ongelooflijk

Dit noem ik werkelijk een wauw factor. En op geestelijk gebied voel ik mij wereld’s.

Jolanda zelf .. een vrouw waar ik direct een super fijne klik mee had. Ze is lief, geduldig. Ze is een woord een hele grote vakvrouw in haar kunnen.

Ik kijk er nu alweer naar uit naar mijn volgende afspraak. Alweer mijn derde keer. En wil dat graag in vervolg in onderhoud zo blijven doen .;))

Sil Broodkoorn 

 

Afspraak Maken?