Je klacht vertelt een verhaal

 

 

 

 

 

Vorige week werd ik gevraagd om een behandeling op afstand. Het ging om T, een schat van een meisje van in de 80 jaar. Ze was al een paar weken vreselijk misselijk, had geen levenslust, had geen stem meer en verloor het vel van haar voeten. T. voelde zich vreselijk en haar dochter vroeg mij om hulp.

Op het afgesproken tijdstip lag T. op bed en maakte ik contact met haar. Binnen een halfuur had ik haar systeem (harde schijf) opgeschoond en dat voelde zij! De volgende dag belde ik haar om te horen hoe het ging. Nou, het ging nog helemaal niet goed, ze was vreselijk aan het overgeven en voelde zich ellendig. Dat moest een reden hebben dus vroeg ik verder. Wat is er gebeurd? Er moet een reden zijn dat ze zo ziek is, Op een gegeven moment zei T. dat ze in januari iets vreselijks had meegemaakt maar dat kon er toch niet mee te maken hebben?

T. vertelde dat ze zichzelf in de tuin had buitengesloten, in de vrieskou , zonder jas. Om zichzelf iets te beschermen (huid staat voor bescherming en valt af) sloeg ze een vuilniszak om haar heen en heeft uren om hulp geroepen. In de natuur kunnen kuikens niet piepen als er een roofdier in de buurt is (dat verklaart haar stem) . Niemand hoorde haar en T. was ervan overtuigd dat zij daar op dat moment zou overlijden. Dat was niet erg, ze accepteerde haar dood volledig en vol overgave (ze had zich overgegeven, dit verklaart het overgeven). En weet je wat T. het allerergste vond….dat haar zoon haar dood zou aantreffen in een vuilniszak. Gelukkig is zij na 8 uur! gered. Door een wonder is ze gehoord, zegt ze zelf.

Nu is het een kwestie van het verhaal begrijpen, voelen en loslaten. Ik vertrouw erop en T. ook!

Het is tenslotte biologisch logisch.

Met warme groet, Jolanda/Energyfound

 

Veren vinden

Bij mijn ochtendwandelingetje vond ik binnen 5 meter al mijn eerste veer. Zwart met blauw, van een Ekster (Ekster: Intelligentie, occulte kennis, bescherming, geluk).
Vooral de bescherming kan ik gebruiken, want ben soms een beetje bang. Bang om te verliezen waar ik zo van hou.

Binnen 50 meter zag ik een zwarte veer, van een Kraai (Kraai: Raad, wijsheid, initiatief, geheime magie). Mijn initiatief voor PUUR Almere staat er gewoon. Zelf kan ik dat nog niet beseffen dus geheime magie is aan het werk.

Vind jij ook veren? Dit is de betekenis.
Het vinden van veren op je pad
In verschillende culturen wordt gedacht dat veren symbolen zijn van hogere gedachten en spirituele progressie. In de lijn van dit denken kun je zeggen dat vogels in primitieve, oude culturen als goddelijke wezens werden beschouwd omdat zij schepselen van de hemel zijn en dus dichter bij God staan.

Als je veren vindt op je pad, dan zou je kunnen zeggen dat je op een hoger spiritueel pad bent beland, en het kan een teken van aanmoediging zijn om filosofisch te gaan of blijven reizen op dit pad.Het vinden van veren op je pad is ook een teken dat je een lichtere kijk op het leven of een bijzonder situatie zou moeten hebben. Als we veren in onze omgeving zien kan het worden beschouwd als een boodschap dat we moeten ‘verlichten’, de dingen niet zo serieus te nemen, en dat we de vreugde in onze situatie proberen te vinden.

De boodschap van veren
Blijf eens stil staan op het moment dat je een veer vindt en vraag jezelf eens af, welke boodschap deze veer je brengt en waarom nu en op deze plek?

Kort overzicht van de betekenis van veren:
Adelaar: Kracht, verlichting, vrijheid, oog voor detail, grensverleggend.
Buizerd: Dood en wedergeboorte, nieuwe visie ontwikkelen.
Duif: Vrede en liefde, vruchtbaarheid en begrip van zachtheid.
Eend: Bescherming, emotionele rust, instinct.
Ekster: Intelligentie, occulte kennis, bescherming, geluk.
Haan: De start van iets nieuws, hoop, seksualiteit, wederopstanding.
Havik: Boodschapper, concentratie, oplettendheid, waarheid, overzicht, kracht.
Kalkoen: Overvloed, moed, delen, opoffering voor een hoger doel, oogst.
Kip: Zekerheid, nieuw begin, seksualiteit.
Kraai: Raad, wijsheid, initiatief, geheime magie.
Kolibrie: Geluk, schoonheid, snelheid, waakzaamheid, lichtheid, boodschapper.
Lijster: Zanglustig, begaafdheid, onrust, verstandigheid, behendigheid, stoutmoedig.
Merel: Zang, de energie van moeder Aarde begrijpen.
Meeuw: Verantwoordelijkheid, subtiele communicatie, bescherming.
Mus: Verlangen, vertrouwelijk, manifestatie van nieuwe liefde, schuw.
Patrijs: Zelfstandig kunnen werken, vruchtbaarheid, vrouwelijke energie.
Pauw: Trots, schoonheid, zelfvertrouwen, arrogantie, schoonheid.
Raaf: Magie, spiritualiteit, dromen, dualiteit, bestemming, mysterie.
Reiger: Evenwicht, meditatie, geduld.
Roodborstje: Veiligheid, vrolijkheid, melancholiek, plaagzuchtig.
Specht: Ritme, inzicht, helende liefde.
Uil: Wijsheid, helderziendheid, kennis, brenger van dromen.
bron: Totemdieren

Huilend zeg ik gedag

Huilend zeg ik gedag tegen Maria*, ik mag haar geen knuffel geven. Professioneel? Nee dat denk ik niet, maar ik heb zo met haar te doen.

Tijdens de eerste behandeling bleek al weerstand, ze durfde nog geen vijf cm naar achteren tegen mij aan leunen want ‘ze heeft haar leven op niemand kunnen leunen’. Haar zelf laten liggen op de behandeltafel en verbinding gemaakt.

De behandeling was mooi, ze vertelde dat ze tijdens een ernstig auto ongeluk in 2002 een bijna dood ervaring heeft gehad. Haar auto werd op de snelweg van achteren aangereden door iemand die afgeleid was door de moord op Pim Fortuyn. De auto werd gelanceerd, maar door een hand opgetild en neergezet op de baan van de tegenliggers, zonder schade, zonder letsel.

Even daarna kwam er een vrouw naar haar toe die zei ‘je hebt me nu gezien’ en was plotseling weg.

Maria is er van overtuigd dat de vrouw haar beschermengel is. Ze snapt alleen niet waarom ze is gered, want haar leven is waardeloos, net zoals zijzelf. Al 65 jaar voelt ze zich waardeloos, nutteloos en liefdeloos.

Na de eerste behandeling heeft ze het de hele nacht koud gehad, niet zo raar want haar hele leven heeft ze geen liefde, warmte gehad. Haar jicht en rugpijn kwamen de dag erna in alle hevigheid terug dus ‘juichend’ hoorde ik dat aan. Wat zich meld wil weg, dus hoe mooi is dat?

De tweede keer kwam ze absoluut niet enthousiast binnen. Ze had gehoopt op een wonder, dat alle klachten direct weg zouden zijn. ‘Het is te moeilijk, ik kan het niet, ik geloof er niet in, ik geloof niet dat ik eigenwaarde en zelfliefde kan leren voelen, jij hebt makkelijk praten, mijn hele leven is waardeloos’.

Uitgelegd dat ik het niet alleen kan, dat zij zich moet durven openstellen en vertrouwen op de verandering. Dat zij de verandering echt moet verlangen. Dat ze prachtig is, uniek is, zoveel kwaliteiten hebt (ze maakt prachtige kunstwerken), haar vriendinnen van haar houden en met een reden nog op Aarde is, maar dat zij alle hulp wegduwt en vasthoud aan de overtuiging dat er niemand voor haar is.

Ze huilt want vanbinnen snakt ze naar verandering maar zegt ‘nee, ik doe het niet, het helpt toch niet’ en geeft mij geld. Het geld geef ik terug, het gaat mij niet om geld, ik wil dat zij het zichzelf waard vind en ook mijn tranen gaan stromen. Ik wil haar een knuffel geven maar ze duwt me weg met een stevige ‘nee’.

Ik heb geen keus, ik laat haar los, deze mooie ziel. Ze heeft het opgegeven.

 

* fictieve naam

Vakantiestressss

Zie jij beren op de weg, maar wil je ze zien broodjes smeren?
Zie jij olifanten in de tent in plaats van muggen?
Veel mensen vinden vakantie vieren een crime. Het is dat het moet, want de kinderen vinden het zo leuk. Deze mensen hebben juist helemaal geen plezier en lol, maar voelen vooral stress en angst. Angst voor ruzies, verdrietige kinderen, ongelukken onderweg, een partner die teveel drinkt, zijzelf die teveel drinken, een kind dat zijn arm breekt, een kind dat ziek wordt, vieze toiletten op de camping, is er wel een zwemparadijs, voedselvergiftiging, wat als we het niet kunnen vinden, wat als we het niet leuk vinden, wat als….
Herken je dit? Zie jij beren op de weg, maar wil je ze zien broodjes smeren?
Zie jij olifanten in de tent in plaats van muggen?

Laat je lijf het werk maar doen
Een aantal behandelingen met de krachtigste, zelfhelende energie en je voelt je een stuk sterker, vrolijker en energieker. Tijdens iedere behandeling wordt de bijzondere blue dot energy geactiveerd tot op celniveau. Dit zorgt voor rust in je hoofd, paniek verdwijnt en je krijgt je angst onder controle. Je lichaam weet precies wat jij nodig hebt om je goed te voelen dus laat het maar gewoon over aan je lijf.

Feeling happy
Over een paar weken voel jij je happy en heb je plezier in de uitjes met je gezin, je zingt onderweg “zag twee beren…..”, je geniet van de zon, het strand of het bos en kust je man. Wat geniet je wijntje op een terrasje na het pretpark of de wandeling.

Een voorbeeld uit de praktijk
Klant X komt bij Energyfound met paniekaanvallen, chaos in het hoofd en angst voor veel dingen. Om sommige dingen moeten we samen een beetje om lachen, zoals angst voor kleine mensen.
Ze leeft niet meer zoals ze zelf zegt. Waarom ben ik zo geworden en waarom ben ik niet zoals ik vroeger was? Ik wil zo graag mezelf zijn, de vrolijke, spontane meid waar mijn man verliefd op was. Na 5 behandelingen voelt X zich als herboren, ze leeft in het moment zonder al die overbodige angst om dingen die zo goed als zeker nooit zullen gebeuren. Hoe groot is namelijk de kans dat er een olifant (of een klein mens;) in je tent zit?
We zijn samen dankbaar om het geweldige resultaat van deze krachtige Regenesis energie therapie.

Fijne vakantie!
Maar wil je een echte fijne vakantie hebben?
Bel of mail en maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.
Nú doen, is straks genieten.

Be-you-tiful 5 juni 2016

Kom proeven, voelen, beleven!

Wil je een speciaal cadeau aan je moeder, dochter, vriendin
of jezelf geven?
Kom dan naar deze unieke proeverij van gezonde voeding, kleuren, vormen en levensenergie.

Zondag 5 juni organiseren wij, Jolanda (energyfound.nl), Ingrid (kleur-styling.nl) en Sandra (voedingABC.nl) een geweldig event. Een samenwerking die is ontstaan doordat we ontdekten dat we met ons bedrijf hetzelfde doel hebben. We willen jou graag bewust maken van jouw kracht en schoonheid.

Als je gezond bent, gezond eet en er goed uitziet wordt je vanzelf een diamant. Je straalt van alle kanten. Anderen warmen zich aan jouw licht. Een zelfbewuste, prachtige vrouw innerlijk én uiterlijk.

Wist je dat voeding je huid, je haar, het immuunstelsel, je organen én je weerstand vergroot?
Wist je dat de juiste kleuren je doen stralen en dat je kledingstijl en gekozen kleuren laten zien wie je bent en hoe je in het leven staat?
Wist je dat je lijf zichzelf heel goed kan genezen met je eigen levensenergie? Alleen weet je niet meer hoe dat moet.

Wat kun je verwachten:
Beleef het mee in 3 belevenissen van 45 min. voor balans in je lijf, voeding en stijl én geniet van een heerlijke orthomoleculaire lunch.

Programma overzicht
10.30-11.00 ontvangst met een glaasje bubbels
11.00-11.30 welkomst woord Be-you-tiful
11.30-12.15 1e ronde workshops
12.15-13.00 orthomoleculaire lunch.
13.00-14.30 2e en 3e ronde workshops
14.30-15.00 napraten onder een borrel,
15.00 afsluiting met een goodiebag

Locatie: De Buitenkans, Ambt Dorknoperlaan 59 Almere
Tijd: 10.30 uur – 15.00 uur
Prijs: €47,50 per persoon

Geef je direct op voor de belevenis “Be-you-tiful” want vol is vol!
Kom naar deze unieke dag van gezonde voeding, kleuren, vormen en levensenergie.
Stuur je email naar: info@energyfound.nl o.v.v. be-you-tiful

Tot ziens !
Jolanda Heredia (Energyfound),
Ingrid Kiezebrink (Kleur-Styling),
Sandra de Vries (OrthoVoedingABC)