BIOLOGISCHE

Natuurwetten

Elke zogenaamde ziekte maakt deel uit van een zinvol biologisch speciaalprogramma van de natuur dat is ontworpen om een organisme (mens en dier) bij onverwachte nood te helpen.

Een nieuwe levensfilosofie volgens de biologische natuurwetten, geïnspireerd op de Germaanse geneeskunst van Dokter Hamer.

Jolanda leert je een andere manier van kijken naar het leven: 180 graden anders dan wat je tot nog toe gewend bent. Elke situatie, elke klacht heeft jou een (familie)verhaal te vertellen.

Wanneer je de onderbewuste programma’s weet te achterhalen en los te laten, geeft het je vrijheid en vertrouwen om je angsten los te laten en weer te genieten van het leven.

Heb je ook het gevoel dat dezelfde patronen steeds herhaald worden? Trek je steeds bepaalde relaties aan? Heb je bepaalde kwalen of klachten die telkens terugkomen of chronisch zijn? Twijfel je vaak of je wel de juiste keuze maakt? Heb je voortdurend angst je maandelijkse lasten niet te kunnen betalen? Vraag je je af waarom jij nou net die diagnose hebt gekregen?

Geduld en vertrouwen

Alles gebeurt met een reden, toeval bestaat niet. Precies dat wat je het allerliefst zou willen veranderen in je leven, zal zich blijven herhalen. Net zo lang tot je begrijpt wat het je duidelijk wil maken. Tot je het verhaal kent. Alles wat jou irriteert, is een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen. Het vergt moed, eigen verantwoording, geduld en vertrouwen om de regie te nemen over je eigen leven en nog belangrijker: er vrede mee te hebben.

Je lichaam vertelt een verhaal

Elke symptoom heeft een verhaal te vertellen. Je leert te begrijpen welk thema te maken heeft met juist die specifieke ziekten/klachten. Dat doe je door terug te gaan naar het moment dat het conflict heeft ingeslagen. Daarna kun je het vanaf de kern oplossen. Je leert dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen conflictinslagen, voor je eigen waarneming, voor je eigen pijn. Wanneer je emoties of conflictinslagen ontmoet, mag je je ermee gaan verbinden, versmelten, om ze te kunnen loslaten. 

Onbewuste programmeringen achterhalen

Je krijgt de handvatten om onderbewuste programma’s te achterhalen en los te laten. Je begrijpt hoe belangrijk de Levensblauwdruk-periode is van voor, tijdens en na je conceptie. Welk doel hadden je ouders in deze periode? De conflicten en gedachten van je ouders in jouw Levensblauwdruk leef je nu elk moment.

Zonder oordeel of schuld

Het is bijzonder om te ontdekken welke familiepatronen zich blijven herhalen, totdat iemand van de stamboom deze doorbreekt. Hoe zou het zijn om je familie vanuit een ander bewustzijn – zonder oordeel en schuld – te leren kennen. Zodat jij begrip krijgt voor de situatie die je nu leeft. Je mag erop vertrouwen dat je onderbewuste alles weet en je zult versteld staan hoeveel kwartjes er vallen.

Verbinden - versmelten - loslaten

Een conflictinslag kun al op jonge leeftijd opdoen, zelfs al in je moeders buik, tijdens de zwangerschap. Weet dat alle overtuigingen van je moeder en vader automatisch in jouw DNA zit. Dit wordt van generatie op generatie doorgegeven. Daarom is er geen schuld, slachtoffer of oordeel. Door verbinden, versmelten en loslaten kun je nu oeroude overtuigingen loslaten, met mogelijk hierbij een fysieke klacht. Je gaat op reis in jouw lichaam, in jouw onderbewuste. 

 

*Energyfound is geen vervanging voor een medisch advies of behandeling. Het is belangrijk om je behandelingen voort te zetten en/of medicatie geadviseerd door je arts te blijven gebruiken.