Genees jezelf

Geen onzin, maar een echte, snelle oplossing gebaseerd op Kwantumfysica en biologische natuurwetten!

Energyfound werkt met de mindblowing methode Touch of Matrix www.touchofmatrix.nl. Bewustzijn wordt Bewust Zijn.

Met Touch of Matrix (zeg maar ToM;) wordt je hele systeem nagelopen op errors en cookies. Dit zijn de vervelende, moeilijke ervaringen in je leven. Gelukkig kunnen deze net zo makkelijk verwijderd en opgeschoond worden als op je computer. Daarna worden mooie, fijne programma’s geïnstalleerd waardoor je je snel weer beter gaat voelen.

Na de eerste behandeling voel je al meteen verlichting. Het ligt natuurlijk aan het probleem, de intensiteit ervan en de achterliggende oorzaak, maar meestal zijn de klachten verdwenen na zo’n 3 tot 4 behandelingen.

Klik hier om te zien wat te behandelen is met ToM, voor zowel kinderen als volwassenen.

Trauma

Steeds weer komt je verleden boven terwijl je het gevoel hebt dat je het een plek hebt gegeven. Het belemmert je in je groei en in je geluksgevoel. Onzekerheid en angst winnen het van je wilskracht om het achter je te laten. Waar is de vrolijke persoonlijkheid die je diep van binnen bent gebleven?

Je hoofd weet wel dat het nu klaar is, maar weet je systeem het ook? Weet je harde schijf het wel?

Maak direct een afspraak!

Depressie

Elke keer overvalt het je, na een paar goede dagen voel je plotseling die donkere wolk weer boven je hangen. Waarom nou, je snapt het niet. Je hebt het toch goed? Ga weg, rotgevoel, ik wil gelukkig zijn!  Gelukkig is je depressief voelen niet ‘voor de rest van je leven,’ al voelt het soms wel zo.

Welk verhaal vertelt je depressie? Is het wel jouw verhaal of is het van je (voor)ouders?

Maak direct een afspraak!

Slaapgebrek

Pieker je de hele nacht? Of schrik je na een paar uur wakker? Sta je altijd brak op en denk je dagelijks ‘hoe kom ik deze dag door?’

Ik sliep al jaren slecht maar de laatste tijd werd het steeds erger. Steeds werd ik op dezelfde tijd wakker en kon dan niet meer in slaap komen. Steeds rond 04.30 uur keek ik op de klok.

Mij biologie vertelt me een verhaal, maar daar was ik me niet van bewust. Nu weet ik het wel!

Maak direct een afspraak!