Werkwijze Touch of Matrix

Energyfound werkt vanuit het basisprincipe van Touch of Matrix. In het dierenrijk zijn er een aantal diersoorten die hun eigen ledematen kunnen regenereren. Zo werpt de zeester en de hooiwagen zijn poten af en sommige hagedissen werpen hun staart af wanneer zij in gevaar verkeren. In sommige gevallen is de regeneratie zelfs heel bijzonder. De zeekomkommer spuugt bijvoorbeeld zijn hele darmstelsel uit om zijn vijand ‘zoet’ te houden. In Mexico leeft een salamandersoort die zelfs zijn nieren, hersenen en zenuwen kan herstellen. Vervolgens wordt de wond geheeld en vind de regeneratie plaats. Hoewel het lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden dat mensen zichzelf kunnen helen is ondertussen het tegendeel al bewezen. Onze lever bijvoorbeeld, regenereert zichzelf ook bij afbraak. Hier is dus geen stamcelonderzoek voor nodig!

Touch of Matrix

Günther de Jong heeft een methode ontwikkeld waar wij onszelf bewust kunnen maken van onze helende energie. De stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de regeneratie van ons lichaam hoeven alleen maar geactiveerd te worden. Door onze opvoeding, culturele aannames en onze eigen ervaringen zijn wij echter ‘anders’ geprogrammeerd. Onze hersenen, of ons bewustzijn, werkt eigenlijk als een computer. Wanneer wij als kind onze vingers branden aan de verwarming, schrijven wij een programmaatje in onze hersenen die ons moeten waarschuwen de hete verwarming niet meer aan te raken. Dit kan op zich geen kwaad, maar traumatische ervaringen of misplaatste opvoeding kan programma’s ontwikkelen die ons lichaam blokkeren of zelfs ziek maken. Download het gratis E-book om de verbanden tussen bepaalde lichamelijke klachten en emoties te vinden. Touch of Matrix heeft een methode ontwikkeld om deze negatieve programma’s te verwijderen.

De behandeling

Wanneer je hier komt, starten we met een intake. We kijken samen naar je klacht, wanneer en waar hij begonnen is. Vervolgens stellen we vast wat je uiteindelijke doel van de behandelingen is. Zo wordt het thema van de behandeling bepaald. Met dit thema voor ogen gaan we verbinding maken met het morfogenetisch veld. Wat is het morfogenetisch veld? Het morfogenetisch veld, of het ‘vormscheppend veld’ is een groep cellen die ingezet kunnen worden om lichaamsdelen of organen te repareren of te vervangen.

Door jezelf naar achteren te laten leunen (I got your back!) zul je merken dat je lichaam direct reageert. Eventuele scheef standen in je lichaam worden zachtjes rechtgezet. Daarna ga je ‘in proces’, dat betekent dat je gaat liggen en je systeem verbindingen maakt met het veld. Je kunt het zien als een vorm van downloaden of schijfopruiming. Op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) worden oude gegevens, blokkades en belastingen verwijderd en dat geeft direct lucht en rust. Doordat we zielmatig op diep niveau werken, kunnen emoties bovenkomen die lang verstopt waren. Dit is onderdeel van het proces en goed voor de heling. Wat zich aandient moet er uit. Dit kan (heftige) emotionele reacties tot gevolg hebben, maar je merkt de opluchting direct. Na de behandeling werkt het proces nog een aantal dagen door. Houd hier rekening mee in je schema.

Tijdens de behandelingen houd je verder gewoon je kleren aan!

Meer info kun je vinden op www.touchofmatrix.nl

Wil jij van je acute of chronische pijnklachten af zonder pijnstillers of oefeningen en op korte termijn?
Heb je last van een chronisch gebrek aan energie en leidt je business eronder? Of wil je dat voorkomen?

Klop dan bij mij aan voor een behandeling.