De Urim Code, een energetische stoel

Volgens de Hebreeuwse geschriften waren de Urim en de Tummin twee edelstenen die een hogepriester uit het oude Israël op zijn borstschild had bevestigd. Hiermee konden vragen aan JHWH, de Hebreeuwse versie van God, worden gesteld. Klaarblijkelijk had de mensheid zo’n 2,5 millennia geleden al door dat deze stenen een bijzondere energetische werking hadden. Wij noemen dit de Urim Code.

Monique Timmers, auteur van het boek ‘Ieder mens is in staat zichzelf te genezen’, heeft een stoel ontworpen die optimaal gebruik maakt van de krachten die in deze stenen verborgen zitten. Misschien lijkt het in eerste instantie allemaal een beetje zweverig, maar het werkt allemaal erg logisch. Wanneer wij ziek zijn, of wanneer er iets mankeert aan ons lichaam, communiceren de zieke cellen niet met de rest van onze cellen. Er is positieve energie op de juiste frequentie nodig om die verbindingen te herstellen.

Kristallen zijn in staat die energie te geleiden. Op een Urim stoel zijn de Urim en de Tummin stenen zo geplaatst in de armleuning dat u uw hand erover kan leggen. Zo voelt u de kracht van de stenen in uw handpalmen. Op deze wijze helpen de stenen uw hersenen de juiste energie te activeren om de zieke cellen weer te laten communiceren met de gezonde cellen. Het genezingsproces is begonnen.

Programma’s van de Urim Code

Het Noorden: 
Met het gezicht naar het noorden kalmeert en revitaliseert vooral het zenuwstelsel.
Het Westen: 
Met het gezicht naar het westen worden de onderbuik, buik, nek en de beide hersenhelften geharmoniseerd.
Het Zuiden: 
Met het gezicht naar het zuiden vindt een sterke regulering en harmonisatie van rug en nek plaats.
Het Oosten: 
Met het gezicht naar het oosten zorgt voor meer verbinding met de aarde en innerlijke rust.

De werking van Urim Code

Voor mensen die bekend zijn met de effecten van mediteren of een andere vorm daarvan zoals yoga, zal het effect van de stoel niet geheel vreemd zijn. Dankzij de kristallen is het effect alleen veel effectiever. De meeste mensen merken na 10 minuten al een reactie op het lichaam.

Dit genezingsproces kost natuurlijk een hoop energie. Het is daarom belangrijk dat een gezonde levensstijl aangehouden wordt. Een positieve houding, gezonde voeding, voldoende ontspanning en rust zijn daar een belangrijk onderdeel van. Wanneer eenmaal de zieke cellen ‘aangesproken’ zijn, kunnen er tijdelijk veel klachten naar boven komen.

Hoofdpijn, misselijkheid, sensaties in het lichaam, tintelingen, vermoeidheid, hartkloppingen, oude pijnklachten die even oplichten, emotionele schommelingen, opvliegers en koude rillingen kunnen ervaren worden. Het is uw lichaam die druk bezig is met genezen. Daarom is het ook belangrijk om positief te blijven tijdens dit genezingsproces. Het is alleen maar goed en het gaat vanzelf weer over.

Chronische vermoeidheid, rugklachten, spanningen, slapeloosheid, reuma, hoofdpijnen en vele andere pijnklachten zullen al snel verdwijnen wanneer u een paar keer per week op de stoel zit voor ongeveer 20 minuten. Natuurlijk gaat het om uw lichaam, en daarom voelt u zelf het beste aan hoe lang en hoe vaak u op de stoel moet zitten voor een goed resultaat.

Chemische middelen, pijnstillers en oneindige bezoeken aan de apotheek zijn niet meer nodig. En dat klinkt ook logisch toch? Zo moeilijk hoeft het allemaal niet te zijn. Duizenden jaren geleden heeft de mensheid het tot de dag van vandaag weten te redden zonder al deze chemische middelen. Het enige wat u nodig heeft is de tijd en de juiste, positieve instelling om uzelf te genezen. De Urim stoel kan u daarbij een flink eind op weg helpen!

Fysieke werking:
• Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
• Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
• Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.
• Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
• Vitalisering.
• Harmonisering.
• Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:
• Diepgaande energetische reiniging, energiebanen worden schoon gemaakt.
• Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
• Trilling frequentie gaat omhoog.
• Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

Spiritueel:
• Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
• Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde, God, ons innerlijke zelf of het Universum.
• Het ervaren van nieuwe dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
• Reizen in tijd en ruimte.
• Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is.