Over mij

Met mijn Amsterdamse nuchterheid verwacht je van mij misschien niet dat ik mij graag bezighoud met het verhelpen van angst, trauma of pijnklachten door bewustzijn te veranderen in bewust zijn.

Zo zag ik mijzelf vroeger ook niet.

Tot ik op mijn 44e geconfronteerd werd met borstkanker. Ik had geluk, maar mijn kijk op het leven was voorgoed veranderd. Ik voelde dat ik een verschil wilde maken in het leven van andere mensen. Er moet toch een reden zijn dat ik er nog ben?

Touch of Matrix kwam op mijn pad en ik zag de resultaten van deze behandelmethode en het effect dat het had op de behandelde mensen.

Inmiddels gebruik ik Touch of Matrix zelf in de praktijk, met dezelfde verbluffende resultaten. Ik behandel met name vrouwen na de diagnose borstkanker. Ik help hen met de angst, die vaak blijft achtervolgen als een stalkende ex. We pakken de wortel en achterliggende oorzaak aan, zodat angst en paniek ook daadwerkelijk weg blijft.

Ik vind het elke keer weer een wonder dat iemand zo snel zichzelf en het vertrouwen in de toekomst hervind! Het is dan ook dankbaar werk.

Je bent van harte welkom!

Jolanda Heredia