Behandelingen

Geen onzin, maar een echte, snelle oplossing gebaseerd op Kwantumfysica!

Energyfound werkt met de ongelofelijke bewustzijnsmethode Touch of Matrix www.touchofmatrix.nl. Bewustzijn wordt Bewust Zijn. Ons lichaam is een superintelligente computer en onze harde schijf kan ook vol raken, net zoals bij een echte computer. En wat is het gevolg: slechte, trage verbindingen en storingen. Dan is het dus tijd om op te schonen met een van de behandelingen van Energyfound!

Met Touch of Matrix (zeg maar ToM) wordt je hele systeem nagelopen op errors en cookies. Dit zijn de vervelende, moeilijke ervaringen in je leven. Gelukkig kunnen deze net zo makkelijk verwijderd worden als op je computer. Daarna worden mooie, fijne programma’s geïnstalleerd waardoor je je snel weer beter gaat voelen.

De behandelingen kunnen gecombineerd worden met het geven van cel-energie, waardoor je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Het “probleem” achter het “probleem” wordt aangepakt, niet het symptoom.  Na de eerste behandeling voel je al meteen verlichting. Het ligt natuurlijk aan het probleem, de intensiteit ervan en de achterliggende oorzaak, maar meestal zijn de klachten verdwenen na zo’n 3 tot 4 behandelingen.  Kijk maar eens bij mijn werkwijze en lees hoe snel jij je beter voelt.

Klik hier om te zien wat te behandelen is met ToM, voor zowel kinderen als volwassenen.

Trauma

Steeds weer komt je verleden boven terwijl je het gevoel hebt dat je het een plek hebt gegeven. Het belemmert je in je groei en in je geluksgevoel. Onzekerheid en angst winnen het van je wilskracht om het achter je te laten. Waar is je ware ik gebleven, de vrolijke persoonlijkheid die je diep van binnen bent?

Zelf vind je dat het weleens klaar is na al die sessies met een psycholoog. Je hoofd weet het nu wel, maar weet je systeem het ook? Weet je harde schijf het wel?

Maak direct een afspraak!

Depressie

Elke keer overvalt het je, na een paar goede dagen voel je plotseling die donkere wolk weer boven je hangen. Waarom nou, je snapt het niet. Je hebt het toch goed? Ga weg, rotgevoel, ik wil gelukkig zijn!  Gelukkig is je depressief voelen niet ‘voor de rest van je leven,’ al voelt het soms wel zo.

Laat je harde schijf opschonen en vervangen door mooie programma’s.

Maak direct een afspraak!

Jongeren

Je voelt je afschuwelijk en weet niet hoe je naar de next level komt. Je hebt echt geen trek om met een shrink te praten, je bent niet gek! Toch moet je iets doen om je weer gruwelijk te voelen maar wat dan?

Ik ga het uitleggen: mensen.zijn.net.computers. We hebben allemaal een harde schijf die volraakt. Als dat gebeurt krijg je storing. Dat is heel normaal.  Het is daarom belangrijk om je eigen harde schijf af en toe te laten opschonen, oude, vervelende programma’s (ervaringen) eruit en nieuwe erin. Heel chill en …. je hoeft niet over dingen te praten waar je geen zin in hebt.

Maak direct een afspraak!